Sådan Stop vibrationer i en LG Tromm Front Load Washer

December 4

Sådan Stop vibrationer i en LG Tromm Front Load Washer

LG Tromm front-loading damp-vaskemaskine er en high-end maskine med konsekvent stærk anmeldelser for rengøring, solidt bygget og effektiv udnyttelse af energi, vand og vaskemiddel. Nogle ejere rapport overdreven vibrationer og støj, især i løbet af spin cyklus. Hvis din LG Tromm skive gør du tror gulvet vil cave, kan du tæmme det vibrerende udyret med nogle enkle instruktioner.

Instruktioner

•Kontrollér, at vibrationer er en konsekvent problem. Hvis din LG Tromm skive kun vibrerer i nogle vaskeri belastninger og andre ikke, kan problemet have at gøre med hvad du vasker. Hvis din belastning er for lille, kan tromlen nemt blive ubalanceret, som de få ting du vasker samler på den ene side. Simpelthen afbalancere belastningen og fortsætte vask. Hvis du vasker klodset elementer, såsom tennis sko, sætte sko i en mesh pose eller med lynlås pudebetræk, og sørg for, at du føjer nogle klude eller håndklæder til belastning at afbalancere det ud.

•Level maskinen. Udføre hvad LG kundesupport kalder "diagonal test" for at sikre din maskine er niveau. Prøv at klippe LG Tromm skive diagonalt. Hvis du kan tippe det, bruge en skruenøgle til at justere for fødderne af vaskemaskinen eller platform base hvis maskinen er på en piedestal. Konsultere brugervejledningen, hvis du har brug for hjælp med dette.

•Tilføj dæmpning. Sætte gummi eller filt underlag under fødderne. Hvis puder ikke gør tricket, skal du muligvis bruge tykkere, tættere polstring til at dæmpe vibrationer. Kigge efter en stald mat (eller "stall mat") på en farm supply butik. Denne tyk gummimåtte bruges som en liner til gulve af hest boder. Hvis det kan støtte den vægt og slid-og tåre af en hest, vil det helt sikkert stå op til din LG Tromm skive.

•Sæt din skive på et robust fundament. Hvis gulvet under LG Tromm vaskemaskinen er svag, rystende eller ikke niveau, gør en platform ud af stærk træplader og lægge skive på toppen af denne platform. Tilføje gummi trædepuderne eller en sektion i laden mat for maksimal vibration control.

•Kontrollér fjedre og chok. LG Tromm vaskemaskinen har suspension fjedre og støddæmpere, der kan bidrage til vibrationer, hvis de er kommet løs. Kalde en servicetekniker eller LG kundesupport for at få det tjekket. Hvis din skive er ikke længere omfattet af garantien, eller du er komfortabel muligvis tømme garantien, kontrollere disse selv ved at tage ud i toppen og tilbage panel.

Tips & advarsler

  • Forsøger at reparere din LG washer, herunder at tage det fra hinanden, kan ugyldiggøre garantien.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com