Sådan størrelse en Air condition for et hjem

June 19

Sådan størrelse en Air condition for et hjem

En korrekt størrelse HVAC (opvarmning, ventilation og aircondition) enhed giver året rundt komfort uden stor indvirkning på din månedlige elregning. Identifikation af opvarmning og afkøling behovene i dit hjem giver dig mulighed at vælge den rigtige enhed. Beregning bestemmer mængden af BTUs (British Thermal Units) nødvendigt at trække varmen fra luften i et givent rum baseret på typen værelse og størrelse. Værelse beregninger holdes adskilt for størrelse indtil konverteret til BTUs.

Instruktioner

•Measure hver levende rum, der vil blive påvirket af HVAC enhed for bredde og længde af området. Mål hver rum og entre adskilt, selvom værelserne er tilstødende, såsom i en åben grundplan for køkken og stue. Mål ikke værelser, der ikke vil være afkølet, såsom closets, kældre og lofter.

•Multiply Bredde af længden til at bestemme de firkantede optagelser af hvert værelse.

•Convert areal til BTUs. 100-150 kvadratfod konverterer til 5.000 BTUs. 150-250 konverterer til 6.000 BTUs. 250 til 350 konverterer til 7.000 BTUs. Multiplicer områder større end 350 kvadratfod af 25 til ankommer BTU behov. Tilføje 1.000 til badeværelser og 4.000 til køkkener.

•Tilføj hvert værelse 's BTUs sammen at nå frem til en total måling for huset.

•Convert BTUs til tonnage. Opdele den samlede måling af 12.000 til at bestemme den korrekte tonnage.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com