Sådan størrelse en Air conditionere enhed

November 6

Sådan størrelse en Air conditionere enhed

Korrekt dimensionering en aircondition enhed til dit værelse kan hjælpe dig med at spare penge ved at minimere din elregning og ved at mindske sliddet på AC-enhed. Hvis du vælger et værelse klimaanlægget, der er for stor, vil enheden cyklus og slukker, stigende slitage og bruger mere energi. Hvis det er for lille, vil dit værelse klimaanlægget enhed blive overanstrengt, hvilket betyder, at det er mere tilbøjelige til at nedbryde. Størrelsen af en air conditionere enhed er vist i britiske termiske enheder (Btu), som måler sin kølekapacitet.

Instruktioner

•Calculate de firkantede optagelser af dit værelse. Først, måle længden og bredden af dit værelse du ønsker at køle i fødderne. Multiplicer længde gange bredde til at beregne areal. For eksempel, hvis dit værelse er 25 fødder af 13 fødder, er din firkantede optagelser 325 kvadratfod.

•Brug et værelse dimensionering diagram, som leveres af Department of Energy, til at bestemme den base antal Btu behov. Jo større værelse, jo mere skal du. For eksempel, hvis dit værelse er 325 kvadratfod, skal du en base Btu af 8.000.

•Multiply den base Btu fra trin 2 af 0,1 Hvis værelset er meget beskygning eller meget solrig. Hvis rummet er nedtonet, subtrahere resultatet fra kravet om base Btu. Hvis rummet er solrigt, tilføje resultatet til kravet base Btu. For eksempel, hvis din 325-square-foot værelse er meget solrig, ville du multiplicere 8.000 af 0,1 for at få 800 og derefter tilføje 800 til 8.000 finde du har brug for 8.800 Btu.

•Tilføj 600 kJ for hver person ud over den anden, der vil bo i rummet til resultatet fra trin 3. For eksempel, hvis tre personer vil blive i den solrige rum, ville du tilføje 600 Btu til 8.800 Btu finde du har brug for 9,400 Btu.

•Tilføj 4.000 kJ Hvis rummet vil blive brugt som et køkken. Hvis ikke, skal du bruge alt fra trin 4 til at guide din købsbeslutning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com