Sådan størrelse en dug

July 2

Intet viser off din favorit kuverter og bestik end sætte dem på sprød dækketøj. Udover at være attraktive, tjener en dug også til at beskytte overfladen af bordet mod ridser og vand ringe. Spisning klude kan være dyrt, så du skal sørge for du får den korrekte dug størrelse første gang. Det er ikke svært at størrelse en dug, og da de fleste borde samt dækketøj, kommer i standardstørrelser, denne opgave kunne ikke være nemmere.

Instruktioner

Sådan størrelse en dug

•Measure længde og bredde af din dug hvis det er kvadratiske, rektangulære eller ovale. Måle diameteren, hvis det er rund.

•Decide hvor langt du vil din dug til at drapere over kanten af bordet, og måle hvor mange inches er. Dette kaldes "henlægge." De fleste duge har et fald på 10 til 12 inches på alle sider.

•Double antallet af dit drop, og tilføje det til din tabel målinger. De fleste tabeller er 30 inches høj, så hvis du ønsker dug at nå gulvet, en 48 x 24-tommer tabel skulle en 78 x 54-tommer dug.

Tips & advarsler

  • Drapere et gamle ark over dit bord, skære det og måle det. Købe den nærmeste standardstørrelse til dine mål. Duge er ikke altid mærket korrekt, så hvis du har en du kan lide, måle det før du køber en anden sig i stedet for at stole på oplysningerne på mærket. Kigge efter en oval dug i stedet for afregning for en rektangulær, så du ikke behøver så meget ekstra stof i hjørnerne.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com