Sådan størrelse en fælles swimmingpool

November 23

Beregning af den samlede størrelse af en fælles pool indebærer, at finde ud af, præcis hvor mange gallons af vand i enheden. For at gøre dette skal behøver du at vide et par centrale stykker af oplysninger, som du kan opnå med enhver regelmæssig måleapparatet, herunder længde, bredde og dybde af bassinet. Hvis din Fællesskabet pool er cirkulær i form, skal du finde en måling kaldes diameter i stedet for længde og bredde.

Instruktioner

•Measure din Fællesskabet swimmingpool. Hvis din Fællesskabet swimmingpool er cirkulær i form, måle diameteren af poolen. Hvis din Fællesskabet swimmingpool er rektangulær eller kvadratisk, måle længden og bredden. Dine beregninger bør i fødderne.

•Find din pool gennemsnitlige dybde. Hvis din Fællesskabet swimmingpool har en dybde på tværs af alle punkter i poolen, måle fra vandstanden til bunden af poolen til at finde denne dybde. Hvis din swimmingpool har justeret dybder, finde dybde i de lavvandede ende samt dybden af den dybe ende. Læg de to dybder sammen og derefter dividere med to til at finde den gennemsnitlige dybde.

•Multiply længde, bredde og dybde i din kvadrat eller rektangel Fællesskabet swimming pool. Multiplicer dette nummer af 7.5 at finde størrelsen på din swimmingpool i gallon. Hvis længden på swimmingpoolen var 10 fod, bredde var 10 fødder og dybden var 8 fod, ville der lige 800 ganges alt. Endelig, 800 ganget med 7,5 ville gøre 6.000 gallons af vand i poolen.

•Multiply diameter af din cirkel Fællesskabet swimming pool i sig selv. Multiplicer dette nummer ved den gennemsnitlige dybde og derefter antallet 5.9. Resultatet er størrelsen af din Fællesskabet swimming pool i gallon. Hvis diameteren var 8 fod, eksempelvis er 8 ganget med 8 64. Næste, 64 ganges med en eksempel dybde af 8 fod ville gøre 512, og 512 ganget med 5,9 ville gøre 3,020.8 gallons af vand i poolen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com