Sådan størrelse en Furnance for dit hus

May 6

Sådan størrelse en Furnance for dit hus

At vælge den rette størrelse ovn til dit hjem er en vigtig opgave. Få det rigtige sikrer effektivitet af ovnen og afdelinger mod problemer med enheden. En ovn, der er for lille til dit hjem vil køre i længere perioder, hvilket øger varmeudgifter og ofte ikke giver mulighed for en ordentlig opvarmning af dit hjem. En enhed, der er for stor vil tænde og slukke ofte, mindske effektiviteten af ovnen og potentielt forårsager skader, der skyldes fugt, der bygger inde i varmeveksleren fordi ovnen ikke køre længe nok til at fordampe den kondens, der danner i det.

Instruktioner

•Calculate de nødvendige BTUs (British thermal units) for at varme dit hjem effektivt. Mål længde, bredde og højde på hvert værelse med et målebånd.

•Multiply længde gange bredde gange højden for at få mængden af hvert værelse. Multiplicer dette nummer af fem værelser med to vinduer. Multiplicer dette nummer seks, hvis dit værelse har mere end to vinduer. Multiplicer antallet af syv for værelser, der står over for nord. Nordvendte værelser har tendens til at være køligere og sværere at varme.

•Tilføj sammen beregningerne for hvert værelse. Resultatet repræsenterer den mindste BTU rating din ovn skal til korrekt opvarmning dit hjem.

•Look på BTU rating på din eksisterende ovn hvis du udskifter enheden. Hvis rating er drastisk langt fra den rating, du fastlagde i trin 3, du skal spørge dig selv hvordan godt eksisterende ovnen udføres, og konsultere en professionel.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com