Sådan størrelse en grov, åbnes Bifold dør

August 18

Sådan størrelse en grov, åbnes Bifold dør

Indramning en åbning for en bifold dør kan forårsage en ny tømrer til at pause og skrabe hovedet. Gøre uslebne åbning for lille og døren lukkes ikke. Hvis åbningen er for stor, vil døren se ud af sted. Den rigtige størrelse til din åbning vil afhænge af den type og tykkelse af det materiale, du vil bruge til slut på indersiden af døren.

Instruktioner

•Measure tykkelsen af din finish materiale. Bifold døre der normalt sælges uden en ramme. De er hængt op direkte på den færdige døråbningen. Standard drywall tykkelse er 1/2 tommer. Standard træ trim tykkelse er 3/4 tommer.

•Tilføj bredden af den færdige dør, tykkelsen af din finish materiale og de anbefalede clearance. For en 24-tommer dør monteret i en gipsvæg, åbne, skal du tilføje 24 for bredde plus 1 tomme for tykkelsen af drywall på begge sider af åbningen og 1/2 tommer til et 1/4 tomme hul på begge sider at lade dørene til at fungere ordentligt. For denne dør bør din ru åbning 25,5 inches lang.

•Tilføj højden på den færdige dør, tykkelsen af din finish materiale mængden af plads, der kræves af dørens spor og hængende mekanisme og bunden clearance kræves for døren til klare gulvbelægning som det åbner og lukker. En dør 79 inches høj i en gipsvæg, åbning over en medium tykkelse tæppe (1 tomme herunder polstring), ville kræve en åbning højden af 81.25 inches. Dette omfatter 79 inches for døren, 1/2 tommer til drywall, 3/4 tommer spor mekanisme og 1 tommer for et gulv hul.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com