Sådan størrelse en ledning til en 5-Amp kredsløb

December 19

Sådan størrelse en ledning til en 5-Amp kredsløb

En fem-ampere kredsløb er relativt lav og forventes at blive brugt til at forbinde elektrisk elementer, såsom lamper og andre lav-drevne apparater. Få den rigtige wire størrelse er vigtigt. Hvis ledningen er for lille, strømstyrke gennem ledningen vil varme op ledning og den plastovertræk kunne smelte eller antændes. Hvis ledningen er for tyk, vil den elektriske modstand i ledningen hindre den nuværende, hvilket betyder, at dit elektriske element ikke muligvis fungere korrekt.

Instruktioner

•Measure længden af den fem-ampere kredsløb ved hjælp af et målebånd. Dette er afstanden mellem stikkontakten og det elektriske element.

•Round op i figur og tilføje et par fødder. Dobbelt resultatet og brug en lommeregner, hvis nødvendigt.

•Kontrollér, en mental note om den figur, du har beregnet. Wire maskemåleren skal du op til 100 fødder begynder med 15 fod eller mindre, i som du ville bruge amerikanske Wire Gauge (AWG) 16. Mellem 16 og 25 fødder, bruge AWG 14. Mellem 26 og 40 fødder, skal du bruge AWG 12. For et fem-ampere kredsløb mellem 41 og 70 fødder bruge AWG 10 skal bruges, så op til omkring 100 fødder, AWG 8.

Tips & advarsler

  • Hvis afstanden er større end 100 fødder, så tjek med din elektriske butik for at sikre du får den korrekte AWG.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com