Sådan størrelse en SS Liner til et oliefyr

April 3

Sådan størrelse en SS Liner til et oliefyr

Rustfrit stål Skorstensforinger kræver passende udkastet til røg til at evakuere i skorstenen og en oliefyr til at fungere ordentligt. Reducere diameteren af den skorsten opadgående flow til en mindre liner diameter hastigheder op strøm og varme til at sikre en mere effektiv forbrænding af gasser. Måle din skorsten korrekt for en liner øger effektiviteten og reducerer din gasregning.

Instruktioner

•Sæt en stige på den ene side af dit tag nær skorstenen. Klatre op ad stigen med et målebånd i hånden. Har en helper inde i huset på den nederste åbning af skorstenen.

•Strømforbrug i standby ved siden af skorsten og foder målebåndet tip ned gennem skorstenen på indersiden af huset. Spørg din hjælper til at forstå den måling tape tip, når det kan nås og udvide tip til bunden af olie-brænder outlet. Læse måling hvor målebåndet rører krone, eller helt i toppen af skorstenen på taget. Dette er længden af SS liner du har brug for.

•Climb ned ad stigen, gå ind til pejsen og måle den runde åbning på olie-brænder stikkontakt. Placere et målebånd på tværs af den rund åbning fra de ydre kanter for den udvendige diameter i tommer. Dette er diameteren af skorsten liner du kræver.

Tips & advarsler

  • Du kan tilføje en ekstra mund til længden af din SS liner til at sikre, at det er længe nok. Ekstra længde kan cut off, når du installerer det ind i skorstenen. Hvis en liner er for kort, flow vil blive reduceret på toppen af skorstenen, og det vil ikke lufte godt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com