Sådan størrelse en tørretumbler

December 10

Hvis du overvejer at købe en ny tørretumbler, skal du beslutte, hvor du planlægger at placere din nye tørretumbler. Du skal også regne ud ca hvor meget Tøjvask du behøver at gøre hver uge. Små familier eller enlige kan normalt købe en mindre tørretumbler, selvom de har en større plads til at placere den i, hvorimod børnerige familier sandsynligvis vil savn en stor kapacitet tørretumbler. Du også nødt til at tænke om, hvilken type af skive du har eller du vil købe.

Instruktioner

Måling og at vælge rigtige størrelse tørretumbler

•Measure højde og bredde af den plads, hvor du vil placere din tørretumbler, ved hjælp af et målebånd med inches og fødder. Hvis du har et stort vaskerum, vil disse målinger ikke være så afgørende, som om du har et skab eller andre små rum hvor din vaskemaskine og tørretumbler skal passe.

•Measure dybden af den plads, du har til din tørretumbler, ved hjælp af inches. Når du kigger på tørretumblere, dybde opført på produktet er måling fra forsiden af tørretumbleren til bagsiden af tørretumbleren---ikke dybden af tromlen. Du skal tage dybde i betragtning, hvis du har en bestemt plads tørretumbleren skal passe ind, og hvis du ønsker at være i stand til at lukke de closet døre.

•Multiply dine mål sammen at finde kubikfod. (Husk 12 inches er lig med én mund.) Størrelser af tørretumblere er normalt gives i kubikfod. Maytag har f.eks en tørretumbler, det er 7.0 kubikfod. Ligningen er: bredde x højde x dybde ligemænd kubikfod. Du ønsker at søge en tørretumbler, der har færre kubikfod end dit space.

•Consider skive du køber og om det vil være en stor kapacitet vaskemaskine. Hvis det er tilfældet, bør du købe en tørretumbler størrelse, der er også stor kapacitet og kan holde med vaskemaskinen. Et eksempel kunne være, at hvis du havde en 3,5 kubikfod spændeskive, derefter du ville behøver en 7 kubikfod tørretumbler til at holde med tørring masser af vasketøj. Tørretumblere bør være større for den samme mængde tøj, der passer i en skive, fordi tørretumblere har brug for plads til tøj til at styrte rundt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com