Sådan størrelse en vindmølle

October 19

Sådan størrelse en vindmølle

For at beregne hvad størrelse vindmølle du skal fastslå hvor meget energi du har brug for og hvor meget vindenergi kan du udnytte og konvertere til magten. I de fleste tilfælde, vil vinden giver kun supplerende magt. Mange hjem på et skinnesystem med andre former for energi ved hånden har brug for en turbine, der producerer 1 til 5 kW (kilowatt) af energi. Men hvis du bor i en off-grid område hvor du vil afhænge af først og fremmest på en vindmølle til energi, dine behov vil dramatisk øge.

Instruktioner

•Indstil hvor meget energi du har brug for til at levere til dit hjem. Brug en strømberegner som den, der findes på Thesolarguide.com. Dette er, hvordan du bestemme samlede kilowatt-timer, du har brug for.

Ifølge American Wind Energy Association, "hjem brug ca 9,400 kilowatttimer (kWh) af elektricitet pr. år (om 780 kWh pr. måned). Afhængigt af den gennemsnitlige vindhastighed i området, skulle en vindmølle, bedømt i rækken af 5 til 15 kW yde et betydeligt bidrag til at imødekomme denne efterspørgsel."

Kortindgangsdør din elselskabet, eller læse din utility regninger til at beregne din normale månedlige forbrug af kWh elektricitet.

•Calculate dit energiforbrug har brug for at mene, at en wind turbine system kan forsyne dig med 20 procent til 80 procent af din energi.

•Vurdere om din livsstil egner sig til energi bruger er konstant eller hvis du bruger energi i en intermitterende mode (måske du er væk det meste af dagen, fem dage om ugen). Hvis du kun behovet for energi i korte perioder, størrelsen af din vindmølle vil være mindre end en person, der er hjemme med børnene hele dagen, hver dag.

•Understand, en typisk off-grid hjem, uden andre former for magt, skulle en vindmølle med en rotordiameter på næsten 6 meter (ca. 20 fod). De fleste boliger har ikke plads til denne størrelse af vindmøllen.

•Decide behov hvis du kan reducere din magt dramatisk. Hvis det er tilfældet, kan du muligvis få ved en vindmølle og en supplerende solsystemet for din magt behov.

•Sørg på vagt over for wind turbine sælgere, der lover at deres små vindmøller med kun 1 til 2 meter rotor diameter vil opfylde dine el behov. Dette er ganske enkelt urealistisk.

Tips & advarsler

  • Kontakte en leverandør eller vind system forhandler, der er godt erfarne i mølleinstallationen og bruger til at hjælpe dig med at vurdere dine behov.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com