Sådan størrelse for en spisestue lys

October 24

Sådan størrelse for en spisestue lys

At vælge en spisestue lampen er et centralt element i din spise arrangement og vil slå tonen an for stil og fornemmelsen af rummet. Dette er grunden til fastlæggelse af en passende størrelse af din fremtidige spisestue lys er afgørende. Hvis du køber en spisestue lys, der er for stor, du vil dværg møblerne og spisestuen vil føle sig skrigende. Omvendt, hvis spisestue lys er for lille, det kan ikke udsender nok lys og vil også se uforholdsmæssige i forhold til rummet. En spisestue lys bør balance resten af dining room møbler og supplere den overordnede stil i rummet ved at gentage en bestemt finish eller indretning. Hvis du størrelsen den lyse spisestue korrekt, har du en spiseplads, der byder gæsterne velkommen til et måltid og tilskynder folk til at dvæle ved middagsbordet.

Instruktioner

•Measure bredde på dit spisebord. Fratrække 12 inches fra dette nummer og notér resultatet. Dette er den maksimale bredde din spisestue lys skal være; alle bredere og du risikerer at dwarfing spisebordet. For eksempel, hvis din spisebordet er 50 inches lang, bør end din spisestue lys ikke bredere end 40 inches.

•Measure mellem spisestue vægge og midten af din spisestue værelse tabel (eller hvis du har en åben grundplan, bare måle mellem den indre væg og gangbro) for at sikre der er mindst 48 inches af plads til at tillade folk at passere forbi uden at støde hovederne på spisestue lys armatur.

•Measure loftshøjde hvis du ikke allerede kender det og notere dette på dit papir. Din spisestue lys skal hænge 30-34 inches over spisebordet for 8-fods lofter, 33-37 inches over for 9-fods lofter og 36 til 40 inches over for 10-fods lofter.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge høj-watt pærer fordi de afgiver en masse varme, og især hvis de peger ned, kan overophede gæsterne under et måltid.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com