Sådan størrelse hjem Standby generatorer

April 16

En backup-generator kan være en kritisk investering for dit hjem, især hvis du bor i et område, der oplever hyppig eller langvarig strømudfald. En vigtig faktor til at din købsbeslutning er effekt af generatoren. For lidt kapacitet og generatoren kan ikke understøtter brugen af vigtige husholdning systemer såsom varme, godt pumper, køleskabe og andre højenergi brugere, muligvis forårsager skader på generator samt elektrisk udstyr. Omvendt, køber en generator, der er for stor vil tilføje til omkostningerne ved køb, brændstofforbrug og vedligeholdelse. Udvikle en klar forståelse af dit hjems magt krav før du foretager et køb.

Instruktioner

Elektrisk lager

•Kontrollér, en liste over alle de systemer og apparater i dit hjem, du vil bruge under en strømafbrydelse. Start med de store systemer, der påvirker hele dit hus: opvarmning, air conditioning, godt pumper, sump pumper, sikkerheds-systemer mv.

•Walk gennem hver plads i dit hus og Tilføj til listen de apparater du finde. Starter i køkkenet, som indeholder mange af de større apparater: køleskabe, frysere, ovne og elektriske intervaller. Tilføj eventuelle små apparater: fjernsyn, radioer, små køkkenmaskiner, hårtørrere, osv., som du gerne vil bruge i hvert værelse.

•Estimate belysning kravene i hvert værelse, du skal bruge under en strømafbrydelse. Du kan enten Bemærk antallet af lamper eller Loftlamper og deres størrelse i watt eller tilnærme kravene ved estimering af den firkantede optagelser af rummet.

Bestemme magt behov

•Estimate magt kravene i watt, i hvert element på listen. Undersøge producentens etiket på hvert element, der vil angive, hvor meget elektrisk energi det forbruger. I nogle tilfælde får figuren i ampere eller ampere. Konvertere ampere til watt ved at multiplicere ampere med spænding af strømkredsen enheden bruger. For eksempel, hvis et hår dryer etiketten siger det bruger 10 ampere, og det sættes i en normal 110 volt stikkontakt, forbruger det 10 X 110 eller 1100 watt.

•Estimate belysning behov for hvert rum ved hjælp af en regel-of-thumb figur 1 watt per kvadratfod: 10 af 10 fods værelse kan være tilstrækkelig oplyst med en 100 watt pære. Dette er kun nødvendigt, hvis du ikke har bemærket den faktiske størrelse af hvert værelse lys.

•Estimate start krav for hver af varerne på din liste. Enheder med kompressorer eller andre elektriske motorer kræver en bølge af magt i det øjeblik de begynder ofte langt højere end den magt de har brug for under normal drift. Et køleskab, der forbruger 600 watt, eksempelvis kan bruge 1200 watt et øjeblik når kompressoren starter. Mange generator fabrikanter websites beskrive disse krav til en række punkter.

•Vælg det enkelte element med den største start magt krav. Da det er usandsynligt, at flere enheder vil starte i samme øjeblik, skal du bruge denne enkelt element til at bestemme den generator peak magt krav.

Bestemme generatorstørrelse

•Tilføj op alle kravene til strømforsyning af varer på din liste, giver dig den mindste størrelse til dit standby generator. Producenter anbefaler, tilføje en 10 til 20 procent pude til dette tal til at sikre din generator har tilstrækkelig kapacitet. For eksempel, hvis din strømkrav tilføje op til 6000 watt, vil korrekt generatoren have en kapacitet på 6600 til 7200 watt.

•Tilføj start-up watt krav. Denne identificerer peak kapacitet din generator skal have. For eksempel, hvis du har besluttet, at din sump pumpen kræver en ekstra 1000 watt under start op, tilføje, at generatorstørrelse du beregnet.

•Start shopping for en generator af en passende størrelse. Hvis du opdager, at du overskrider dit budget, kan du gå tilbage gennem din liste og afgøre, om der er elementer, du kan undvære under en strømafbrydelse. Fjerne dem fra listen og genberegne dine krav.

Tips & advarsler

  • Mange generator fabrikanter levere tabeller eller online regnemaskiner, som en liste over typiske husholdningsapparater og anslået strømkrav for hver.
  • Du kan minimere størrelsen af generatoren vil du kræve af planlægger at "load balance" dit forbrug under en strømafbrydelse. Undgå for eksempel at bruge ovnen mens tørretumbler kører.
  • Hvis du vil have generator forbundet direkte til din husholdning elektrisk panel, skal du have en korrekt bedømt overførsel skifte installeres af en kvalificeret elektriker til at forhindre, at fodring af generator output tilbage i elnettet, forårsager en farlig fare for de elektriske arbejdere forsøger at gendanne din magt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com