Sådan størrelse hule Metal døre og rammer

February 21

Hule metal døre og rammer anvendes primært i erhvervsmæssigt byggeri. De er lavet af tynde plader af stål der spænder fra 14 til 16 gauge i gennemsnit. På grund af kompleksiteten af moderne hardware-enheder er det vigtigt, at installatører vælger de rigtige størrelser af døre og rammer, når du bestiller disse materialer. Hule metal døre og rammer er typisk angivet i nominelle størrelser, hvor en dør måling 3' bred og 7' høj vil blive opført som 3070. Når det kommer til faktiske størrelser, men kan døre og rammer måle helt forskelligt fra deres nominelle størrelse. Ved at kende sådan størrelse materialerne korrekt, vil du forbedre dine chancer for at opnå en vellykket installation.

Instruktioner

Dimensionering hule metalrammer

•Indstil som type væg rammen vil blive installeret i. I drywall partitioner, skal rammen måle 1" mindre end væggen åbning i både højde og bredde. I en murværk væg, bør rammen være 2" mindre end åbningen.

•Undersøg bygningen har planer om at bestemme, hvordan rammer skal installeres. Rammer, metal, hule kan enten wrap omkring en væg eller butt op mod det. Mens dette er i høj grad et spørgsmål om designer præference, er de fleste murværk rammer butted mens de fleste drywall rammer er svøbt omkring væggen.

•Calculate jamb dybden af rammen. Jamb dybde er et mål for, hvor tyk rammen bør være hvor det møder muren. Hvis rammen vil være butted, bør det have en jamb dybde til væggens tykkelse. Hvis det vil være indpakket, skal det måle 1" større end væggen. Jamb dybde på murværk rammer vil altid blive målt i 1/4"-trin, mens drywall rammer vil altid være målt i 1/8"-trin. For eksempel vil en gipsvæg ramme, der er beregnet til at ombrydes omkring en 4-7/8" mur kræve en jamb dybde af 5-7/8".

Dimensionering hule Metal døre

•Indstil den faktiske bredde af døren. Hule metal døre bør være 1/8" mindre end rammen i bredden af døren. Dette giver mulighed for 1/16" clearance på hver side, så døren kan svinge i åbningen uden indblanding.

•Calculate højde på døren. Døre er typisk mellemstore 3/4" til 7/8" mindre end rammen med hensyn til højde. Dette giver mulighed for 1/8" clearance øverst på i åbningen, og 5/8" til 3/4" i bunden. Clearance nederst afhænger af højden af gulvbelægninger eller tærskler. En dør med en tyk tæppe nedenunder bør være undermålere en fuld 7/8" i alt, mens én sidder på nøgne beton behøver kun at være undermålere 3/4".

•Consider par af dørene. Døre, der vil blive installeret som et par i en enkelt ramme er størrelse lidt forskelligt. Hver enkelt dør skal være undermålere 3/4" til 7/8" ifølge oplysningerne i trin 2. Bredde-Wise, men bør hvert blad et par døre kun være 3/16" mindre end rammen. Dette medvirker til at skabe en 1/16" clearance på hver enkelt hængsel jamb samt en 1/16" clearance mellem de to døre. Dette medvirker til at minimere risikoen for store huller mellem dørene, som kan skabe problemer med at holde dørene lukket og låst.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com