Sådan størrelse kondensatorer til en kompressor

November 8

Sådan størrelse kondensatorer til en kompressor

Et klimaanlæg, der ikke arbejder på en varm sommerdag er meget generende og endda potentielt farlige. Hvis du er i stand til at bestemme, at kompressoren kan repareres ved at erstatte kondensatoren, er det en enkel proces til at lave den. Dog skal du sørge for at du har den korrekte kondensator størrelse. Hvis du vælger en, der er alt for stor eller lille, kondensator vil brænde og kan sprøjte væske inde i det på de andre komponenter af klimaanlægget. Heldigvis er der tre måder at bestemme kondensator størrelse for din kompressor.

Instruktioner

•Kontakt instruktionsbogen til din klimaanlægget at se, hvis det viser kondensator størrelse det kræver. Hvis den ikke gør det, kalder producenten og spørge hvilken størrelse det kræver.

•Multiply fuldt indlæse ampere ved 2,650. Dividere dette nummer af forsyningsspændingen. Fuld belastning ampere og forsyningsspændingen kan findes i instruktionsbogen. Det resulterende tal er MicroFarad af den kondensator, du har brug for. En Multifunktionsenhed er en enhed af elektriske kapacitans og vil blive skrevet på kondensator eller dets emballage. Du kan oprunde eller nedrunde 10 procent til at matche antallet til en kondensator størrelse, der er til rådighed. (Dette er en generel skøn, ikke et tal.)

•Multiply arbejder strøm af motoren (det skal vises i kilowatt i din instruktionsbog) af effektfaktor i tabel 1 indgår i den ressource nedenfor. Dette vil give dig den nøjagtige størrelse af den kondensator, du har brug for.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com