Sådan størrelse Solar vandvarmere til kommerciel brug

December 15

Hvis du vil tilpasse en sol vand varme system for din virksomhed, skal du ved de samme typer af oplysninger, som du ville for en bolig system. I de fleste kommercielle applikationer vil forskellen være en større stordriftsfordele. Mens omkostningerne til at gå solar vil være større, vil opsparing per gallon til din større efterspørgsel give en større samlede payback.

Instruktioner

Dimensionering en sol vand opvarmningsanlægget til kommerciel brug

•Indstil dit peak varmt vandefterspørgsel ved at kontrollere din vandmåler at måle mængden bruges under din peak-brug time. Sammenligne dette beløb med størrelsen af din vandvarmer tank at se, om din nuværende tank er tilstrækkeligt dimensioneret til dine behov. Hvis din tank er for lille og du kører ud af varmt vand ved spidsbelastninger, du bør op-størrelse. Hvis tanken er mere end 5 gallon over din peak brug, bør du overveje nedskæringer for bedre effektivitet.

•Estimate størrelsen af solfanger, der er nødvendige for at understøtte din tank. Den groft skøn er 1 kvadratfod af solfanger pr. 1,5 gallons af vand tank størrelse. For eksempel, hvis din virksomhed har brug for en 75-gallon vand opvarmningsanlægget, skal du ca 50 kvadratfod af solfanger areal.

•Kontakt din solar site evaluering til faktoren du skal skalere (op eller ned) størrelse og type af solfanger skulle opfylde din efterspørgsel. For eksempel, vil en solfanger, der er nødvendige for at opvarme en tank i Arizona være mindre end en nødvendig for den samme størrelse tank i Seattle.

Tips & advarsler

  • Brug disse beregninger til at have en idé om størrelse og pris før du kontakter solvarme entreprenører. Med input fra en entreprenør, der ikke forsøger at sælge over dine behov, kan du gøre et rimeligt skøn over forventede besparelser pr. år.
  • Sammenlign din forventede årlige besparelser til omkostningerne for at bestemme din tilbagebetalingsperiode. Opgradering til en sol vand opvarmningsanlægget er en forretningsmæssig beslutning.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com