Sådan størrelse spisestue lysekrone

July 7

Sådan størrelse spisestue lysekrone

Spisestue lysekroner skal tjene flere funktioner. Armaturet skal give god lys direkte på bordet samt omkring bordet, så gæsterne kan se hinanden let. Endelig, en lysekrone skal føle sig som det passer rum i størrelse, form og stil. Kanten af rummet kan blive serviceret af forsænket lys, sconces eller bordplade lamper, men Lysekronen vil være det vigtigste omdrejningspunkt element i spisestuen.

Instruktioner

•To primære overvejelser påvirke størrelsen af din lysekrone: omfanget af rummet og størrelsen af møbler i rum. Måle dimensionerne af din spisestue. Måle bredden af din spisebord. Firkant længde og bredde af tabellen beregnes først. For små spisestuer (mindre end 16 x 16 fod) er en enkelt lysekrone passende. Armaturet skal være 1/2 bredden af bordpladen.

• Størrelse inventar til større spisestuer med antallet af lysekroner bliver brugt i rummet. Spisestue borde, der er på mindst 120 inches lang, Vælg to lysekroner der hver 1/3 bredden af bordpladen.

•Measure loftshøjde i rummet for at finde den resterende del af rummet volumen overvejelse. Beregn 2 1/2 til 3 inches af lysekrone højde pr. 1 fod af loftshøjde. Hvis dit loft er 8 fod høj, bør din armaturet mellem 20 og 24 inches høj. Lysekronen bør monteres 30 inches over bordplade for bedste synlighed på tværs af bordet for folk spise.

•Hvis du vil beregne ret lysekrone bredde hvis du ikke har en bordplade, tilføje bredde af rummet til længden af rummet. For eksempel, hvis dit værelse er 12 af 14 fødder, tilføje dem for at få 26 fødder. Dekoratører konvertere dette tal til inches som en genvej til dimensionering et lys armatur. Det betyder et armatur 26 inches lang vil være en god bredde for en 12 af 14 rum.

Tips & advarsler

  • Beregne andre Loftlamper, som dem i foyerer, soveværelser, vaskerum og gangarealer, på samme måde.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com