Sådan støtte laden bjælker

November 2

Sådan støtte laden bjælker

Over tid, kan bjælker i en stald blive slidt naturligt slid og skader fra elementerne. Staldene er åben, udendørs bygninger, der kan medføre stor skade i år. Om fastsættelse af eller støtte til et barn er noget, at enhver landbruger skal vide hvordan man gør. Den bedste måde at shore-up en beskadiget laden er at støtte de bjælker, der giver strukturel integritet.

Instruktioner

•Mix cement til at gøre det til en tyk pasta. Hvert mærke af industriel cement er anderledes i sin blanding instruktioner, så du bliver nødt til at læse vejledningen, der fulgte med pulveriseret cement blandes. Sørg for, at det er blandet godt og alle pulveret er blevet absorberet. Det er vigtigt at du sørge for, at cementen er godt blandet, fordi en dårlig cement ikke vil gøre noget for at støtte din træbjælker.

•Pour cement rundt i bunden af strålen, og sørg for, at den når hele vejen rundt. Give cementen den rigtige mængde af tid til at hærde. Dette er også anført på vejledningen, der fulgte med cement blandes. Indstilling af tidspunkt typisk er mellem fire og ni timer, men dette kan variere alt efter karakteren af cement samt temperaturen i laden. Køligere temperaturer vil fremme hurtigere tørring.

•Coat træ af stråle med en industriel bindende finish, som kan købes hos enhver isenkræmmer. Ofte, denne finish sidder fast med alle de regelmæssige finish i butikken, så kontroller og sørg for, at det er angivet i de retninger for at være en bindende finish. Efterlad pelsen for at tørre i cirka 12-24 timer og derefter anvende en anden frakke for god foranstaltning. Dette vil resultere i ældre træ har en stærkere ydre.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com