Sådan stram en ridning plæneklipper bælte

November 28

Sådan stram en ridning plæneklipper bælte

En plæneklipper er en maskine, som anvendes til skæring eller trimme græsset på plænen. Uanset hvordan plæneklipper drives, har de alle et bælte, der løber fra de trækkende hjul til motoren. Bælte bruges til at overføre magt fra motoren til hjulene og når bæltet ikke er stram, at maskinen ikke vil bevæge sig fremad eller baglæns som det skal.

Instruktioner

•Drej off din plæneklipper motor og afbryde spark plug wire samt. Nogle modeller af ridning plæneklippere du skal fjerne dæk, som er dybest set en plast eller stål kabinet, adgang til bæltet.

•Locate vigtigste ramme røret på din plæneklipper. Derefter løsne klemmen bolte på din plæneklipper rammen ved hjælp af en skruenøgle tool. I stedet for en skruenøgle tool, kan du også prøve at bruge et par tænger. Dette vil give dig adgang til bælte af din plæneklipper.

•Locate bælte, også kendt som drivrem, indeni dækket af din plæneklipper. Det er et bælte, der går fra motoren i maskinen til de trækkende hjul. Ridning plæneklipper modeller har normalt V-remme, der går fra den front motor remskiven til transmission, med mulighed for varierende revolverende blade hastighed. Du vil genkende et bælte i en ridning græsslåmaskine som en sort, stærk elastik eller en striben, wide et sted mellem 3/8 og 5/8 inches.

•Stram bælte af din plæneklipper ved at forkorte placeringen af hovedrammen inde i klemmerne. Længden af en ridning plæneklipper bælte er justeret ved at løsne cylinderskruen på midten af remskiven. Denne måde, vil du være i stand til at manipulere og justere længden eller bælte på transaxle remskive.

•REINSTALL klemme bolte til deres oprindelige holdning og spænd dem med en skruenøgle tool eller et par tænger. Hvis du havde brug at fjerne dæk, geninstallere det så godt.

•Reconnect den ledning, der forbinder til tændrøret og derefter tænde din plæneklipper. Kontrollere hvis plæneklipperens flytter mere problemfrit nu, efter du fast og strammede bæltet.

Tips & advarsler

  • Hvis du bemærker, at selen er alt for alvorligt beskadiget eller slidt ud, er det absolut nødvendigt at erstatte det med et nyt bælte.
  • Hver plæneklipper har skarpe og farlige roterende vinger som en vigtigste del af dens indre mekanisme: så sørg for at bruge robuste, holdbare arbejde handsker når du arbejder på din maskine.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com