Sådan stram en Slip PVC montering

November 19

Sådan stram en Slip PVC montering

Slip PVC fittings er kan findes i VVS-rør. For at sikre, at du giver de bedste rør uden lækager og lavere chancer for funktionsfejl, du har brug at stramme slip PVC fittings korrekt. Du har brug for at gøre dette præcist og korrekt, dog, at sikre at montering ikke bryde eller split fra over stramning. Stramning en slip PVC montering er relativt nemt med de rigtige værktøjer og vejledning. Her er hvordan du kan fuldføre opgaven i minutter.

Instruktioner

•Tjek, om rørets rå ende er indsat i PVC montering gevindende. Møtrikken skal være gled over røret, efterfulgt af vaskemaskinen.

•Stram slip blandede nødder på PVC montering med din skruenøgle. Nødder findes oftest på rørets flanger ende. Drej nødder i urets retning for at sikre dem på montering, før du komprimere din spillekupon fælles vaskemaskine.

•Skub slip fælles skive din PVC montering ned til sine tråde. Kontroller for at sikre, at den flade side af vaskemaskinen sidder mod tråde af PVC montering.

•Brug din hånd til at stramme din gevind PVC montering. Drej din PVC rør med uret, indtil montering nægter at vende. Brug din rørtang til at dreje montering, gør én eller to fuld viser at fuldt ud sikre røret.

Tips & advarsler

  • Pas på ikke at overspænde slip PVC montering for at undgå beskadigelser, der kan føre til lækager. Hvis nødder eller montering nægter at tænde, er dette et godt tegn at den allerede er fuldt sikret og strammet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com