Sådan strategisk Design køkken

September 24

Sådan strategisk Design køkken

Opbygge et køkken til at gøre madlavning og oprydning relativt nemt og sjovt. At skabe en smuk køkken serverer lidt formål, hvis du ikke kan lide køkken layout. Effektivitet, design område at fungere godt for mere end én cook. Planlægge gulvplads rundt på en ø, for eksempel til at rumme to eller tre personer ved at forberede et måltid. Køkkenet skal også tjene som en familie indsamling sted for samtale og socialt samvær. Få hele familien involveret i at designe køkkenet, så alle bidrager med et personligt touch til et vellykket resultat. Brug millimeterpapir design hver kvadrattomme i detaljer.

Instruktioner

•Figure ud af, hvor køkkenvasken vil passe. Skitsere den trekantede mønster for vask, komfur og køleskab omkring vasken plads. Placer synker under et stort udvendigt vindue, hvis det er muligt, med øverste overskabe ved siden af vasken område. Gemme retter, der vaskede i vasken og disse retter kommer ud af opvaskemaskine i disse overskabe.

•Sæt apparater i nærheden af vasken. Planlæg at installere køleskabet længst til venstre eller til højre for vasken, f.eks. Indbygge stovetop i en ø i nærheden af vasken. Installere opvaskemaskine til den umiddelbare højre eller venstre for vasken for at gøre lastning og losning retter meget lettere.

•Ansigt over mange kabinet muligheder før du vælger design og placering. Ikke blot installere kabinetter med hylder til opbevaring. Købe kabinetter med dybe skuffer til at gemme gryder, f.eks. Brug den samme slags kabinetter med skuffer til at opbevare korn-kasser og tørt gods. Tilføj counter plads og base kabinetter langs håndvask væg.

•Tilføj en ø bar hvis du har plads. Opbygge en ø i nærheden af vasken til opbevaring. Tilføje en drop-in kogeplade og bar siddepladser. Tilføje skuffer til knive og køkkenredskaber. Indarbejde køkkenbordet materialer til hakning og rullende ud dejen, så du kan bruge ø køkkenbordet til at tilberede måltider. Omfatte skabslåger og reoler til store, voluminøse varer.

•Plan bordplader og kabinetter på yderligere væggene i køkkenet. Installerer flise bordplader og tilbage splash områder til at harmonisere med tile gulvbelægning. Bruge hårdttræ gulvbelægning, hvis det ønskes, for at supplere køkkenskabe.

Tips & advarsler

  • Installere et køleskab, så dørene åbne mod vasken, så du nemt kan hente noget fra køleskabet mens madlavning. Har butik reverse køleskabsdøren, som er let at gøre på de fleste modeller, så døren ikke ansigt dig samtidig med at forberede maden.
  • Installere passende forsænket belysning turneringsplaner køkken loftet til at lysne alle rum ensartet. Tilføje ekstra lys over vasken eller en lille spise plads, hvis det er nødvendigt.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com