Sådan Stud en kælder med Metal Studs

March 18

Metal bruges undertiden i stedet for træ til at bygge muren indramning, normalt for at sikre en robust ramme, der er også mindre modtagelig for insektangreb og brand. Du kan bruge metal nitter i ethvert rum i huset inklusive kælderen, så hvis du vil afslutte det nederste område, kan du overveje at bruge metal.

Instruktioner

•Rengør vægge af snavs med et krat pensel og vand. Lad væggene tørre, så male dem med vand forsegling maling.

•Klippe stift skumisolering til at passe højden af væggen. Brug en kniv til at score i bestyrelsen, så snap det langs score til at fjerne den unødvendige del. Klem konstruktion lim på væggen og vente et par minutter, så det kan få tacky. Anvende isolering til væggen. Gentag helt dækker alle kældervægge. Hvis der er afsætningsmuligheder, måle placeringen og skære et hul i isoleringen, så det passer omkring disse steder.

•Measure første kælder væg du ønsker at stud. Måle to metal stud bjælker til denne længde og mark med en lineal. Metal nitter er lavet med en lang metal side og to korte kanter, der stikker på en ret vinkel fra siderne til at danne hvad der ligner en lang bakke eller spor.

•Klippe langs mark at få studs i passende længde. Bruge metal snips til at skære landsiden af sporet først, så brug tænger til at bøje kanterne ud på den side, du vil slette og skære i midten. Disse to metal bjælker er på toppen og bunden af væggen rammer.

•Measure afstand fra gulvet til loftet og minus en fjerdedel-tommer for tykkelsen af knopper. Bruge en lineal til at markere den samme afstand på andre metal stud bjælker. Disse er de lodrette studs af den mur, der vil gå mellem de øverste og nederste plader. Skær dem det samme som de andre. Du skal nok til at få dem fordelt hver 16 inches langs de øverste og nederste plader.

•Drill pilot huller til bundpladen med en metal bore bit. Da du har brug at forankre denne plade til kælderetage med murværk skruer, du har brug at bore huller i forvejen, så skruerne vil trænge ind i metal. Bore to huller 1 tommer i fra enderne og derefter to mere hver 2 fødder.

•Sæt den base stud på gulvet efter du har boret hullerne. Sætte det foran muren med sidekanter metal stud lysstråle peger opad. Bore murværk skruer igennem hullerne og ind i gulvet til at vedhæfte.

•Sæt den anden væg-længde beam langs toppen af muren mod loftet strøer med kanterne af beam peger nedad. Bore metalplade skruer igennem topplade og i loftet bjælker.

•Skub lodret studs mellem de øverste og nederste plader. Da de metal bjælker har kanter på siderne, du har brug at vinkle studs for at få dem og derefter rette dem op. Skub en stud til hver ende af de øverste og nederste plader. Har disse to studs står over for hinanden. Du kan placere alle de andre knopper i samme retning. Brug et målebånd til at placere dem hver 16 inches.

•Drill metalplade skruer igennem sidekanterne af de øverste og nederste plader og i kanterne af de knopper, hvor de opretter forbindelse. Dette afslutter den ene væg beslag. Gentag med de andre vægge til slut kælderen indramning.

Tips & advarsler

  • Skære metal nitter fra samme formål, så alle wire huller du lavet vil stadig linje.
  • For rør og kanalsystem, der stikker fra væggen, opbygge mindre indramning ligesom væggene. Bygge ud fra væggen på begge sider af obstruktion, så foran det ved hjælp af øverste og nederste plader samt studs.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com