Sådan subtilt nød maling

March 9

Når maleri stykker af møbler, kan du nød det at give det udseende af alder og gør det passer bedre med et land, antikke eller endda nautiske udsmykning tema. Heldigvis, smertelige maling er nem at lave og kræver lidt tid og indsats og et par enkle værktøjer. Sørgeligt møbler nogensinde så subtilt vil give det en elegant, gamle-men-passes-for udseende i stedet for at gøre det synes som om det har taget en dårlig bankende gennem årene, som tunge sørgeligt kan gøre.

Instruktioner

•Rengør stykket så sin grundigt fri for snavs. Derefter tørre det ved hjælp af en ren, blød klud. Dette vil sikre, at ingen rester bliver fanget i lag maling du er ved at anvende.

•Sæt stykke oven på et stort ark, du ikke længere ønsker eller en dråbe klud til at holde fra ødelægger dine gulve.

•Applicer et tyndt lag af maling til møbler stykke du gerne nød. Hvis varen stykke er allerede malet, skal du male over det; vælge en mørkere eller lysere farve fungerer bedst, fordi når du sand den ny maling ned, kommer den gamle farve. Anvende maling med en klud, breder sig ud eller fjerne overskydende med rag, som du går.

•Brug fine sandkorn sandpapir til at slibe væk nogle af maling du bare anvendes. En tykkere grus vil producere mere synlige sørgeligt, mens en fint grus vil skabe subtile nød mærker. Kontroller, at malingen er helt tørret før du begynder, slibning, men. Betale særlig opmærksomhed til alle hjørner og kanter på stykket af møbler, da disse er de områder, der ville naturligvis blive mere nødstedte med alder og slid.

•Anvend en gummihammer eller lille hammer til at sætte små dings og buler på dine møbler. Mål din blæser strategisk, således at de ender hvor møblerne normalt ville erhverve mangler over alder.

•Aftør ned møblerne grundigt med en ren, blød klud igen for at fjerne støv, sand.

•Coat stykke med en klar fugemasse til at beskytte din nye, shabby chic stykke. Tillad fugemasse til tørre efter de instruktioner, der følger med produktet før at røre eller håndtering af dine nyligt nødlidende møbler.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com