Sådan sukkerrør en stol for begyndere

May 27

Tilføje en gammeldags elegance til dit hjem eller terrasse med stole lavet fra bambus eller sukkerrør. Caned i en åben væve, giver de en fjedrende, luftkølede sæde og/eller ryg. Træ rammer til afsnittene sukkerrør har huller på skinner (sider), hvilke caners brug at væve sukkerrør strimler ind i indviklede mønstre. Brug og alder, caned stole tørre ud og Stokke bryde, så igen caning er nødvendigt. Selv begyndere kan udføre denne opgave ved at følge nogle få grundlæggende trin.

Instruktioner

Lodrette, vandrette og diagonale rækker

•Når sukkerrør fra bunden op gennem den tilbage midterste hul af en stol sæde. Efterlader en hale flere inches lang og pløk det på plads med en golf tee. Feed sukkerrør ned gennem den forreste center hul på toiletstol-sæde, holde spanskrøret løs. Trække sukkerrør op gennem det næste hul til højre foran og ned gennem modsat tilbage hul. Fortsætte med threading sukkerrør gennem hullerne mod højre, til de sidste jernbane huller. Arbejde med en løs stok, men LUN det stramme hver 4-6 huller. Brug en anden stok til at væve lodret strips gennem huller til venstre for hullet i midten til at fuldføre plads. Brug nye Stokke som nødvendigt og pind løse ender med en golf tee.

•Køre den spanskrør vandret op gennem øvre lige hul og ned gennem den øverste venstre hul, kører det over de lodrette Stokke. Holde threading mod de forreste huller. Glatte Stokke med golf tees. Tie off alle de løse ender fra bunden. Trække sukkerrør stram, så cirkel den løse ende under et nærliggende sukkerrør loop. Gøre dette to gange, trådning den anden sløjfe under først, og trække dem stramme. Trim eventuelle overskydende sukkerrør ender til 1/4 tommer. Hvis der er to ender i et hul, binde dem ud sammen.

•Start en anden lodret række i øverste venstre hjørne. Loop den anden lodrette sukkerrør gennem de samme huller som det første lag.

Væve sukkerrør over og under de vandrette lag, holde det til højre for de første lodrette sukkerrør strimler. Holde spanskrøret meget løs for 4 til 6 loops inden du trækker stram.

•Weave en diagonal cane op gennem øvre højre hjørne hul og ned gennem nederste venstre forreste hul. Loop den første diagonal sukkerrør gennem hullerne mod bagsiden venstre, vævning over lodrette Stokke og under tværgående bestemmelser. Væve en anden stok mod den højre front til at fuldføre det første diagonale lag. Start en anden diagonal lag på øverste venstre hjørne hul og køre den gennem den nederste højre hjørne hul. Væve sukkerrør diagonalt under de lodrette Stokke og over de tværgående bestemmelser. Start med den bageste højre halvdel, så den forreste halvdel. Holde Stokke lige med golf tees.

•Finish vævning af springer en runde sukkerrør omkring grænsen. Start på den back jernbane og indsætte hver ende af grænsen sukkerrør i et hjørne hul. Lægge det fladt langs huller. Køre en regelmæssig stok op en tilbage hul. Sløjfe det over grænsen sukkerrør, derefter ned i samme hul at holde det på plads igen. Gentag på hvert hul. LUN almindelige sukkerrør stramme efter 4-6 huller. Feed grænsen sukkerrør enderne ned i hvert hjørne hul og holde på plads med en golf tee. Springe hjørne huller med almindelige sukkerrør. Pløk Stokke i hjørnet huller med en træ pind, der passer stramt ind i hullet. Anvende lim først for at lave en tæt forsegling til slut væve.

Tips & advarsler

  • Fugte Stokke med en svamp dyppet i glycerin og varmt vand i et par minutter til at holde dem smidig.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com