Sådan svamp maling mursten pejs

June 29

Mursten pejs har en meget tydelig look, og efter et stykke tid at look kan virke lidt kedeligt eller plain. Svamp maleri er en teknik, der giver det færdige produkt en farverig, tekstureret udseende. Mens svamp maleri teknik er ganske enkel, er at vide, hvilke typer af primer og maling du bruger til at undgå varmeskader vigtigt. Vandbaseret maling som akryl er ikke et godt valg, medmindre pejsen er aldrig eller næsten ikke brugt. Hvis du vil male en pejs, som bruges ofte, er oliebaseret maling det bedste valg.

Instruktioner

• Giv mursten pejs to tykke, selv frakker af oliebaseret primer at forberede maling job. Tillad primer tørre fuldstændigt.

•Pour olie eller vandbaseret maling af dit valg i små maling bakker, adskilt af farve. Du kan vælge at bruge én farve eller flere farver.

•DIP en tyk svamp, der er fugtig, men ikke vådt til maling af valg og Skrab off overskydende maling på siden af skuffen. Gøre blid stempling beslutningsforslag hele mursten pejs til svamp på farven. Hvis du bruger mere end én farve, skal du sørge for en svamp for hver farve.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com