Sådan Take Off en hest kant

January 1

Udsmykning et værelse med en kant er en nem måde at inkorporere eller forbedre et tema, som heste. Men hvis du er træt af din hest grænsen eller er det tid til en forandring, finder du at en grænse kræver mindre arbejde at fjerne end regelmæssig tapet. Fjerne en hest tapet grænse ligesom du ville tage off enhver anden form for tapet grænse, men der er flere måder at tage det ud, så find den, der fungerer bedst for din situation.

Instruktioner

•Anvend en spartel til at skrabe ud i nederste hjørne af grænsen og så Grib fat i papiret og trække op på en 10-15 graders vinkel, at være forsigtig ikke at skrælle det ydre lag af drywall, hvis det er relevant.

•Anvend en svamp, sprayflaske eller male roller til våde kant med varmt vand, en 3-5 fod afsnit dengang. Lad det lægges i blød i ca fem minutter og derefter skrabe det ud, og Gentag gennemvædning og skrabning efter behov. Du kan også bruge et opløsningsmiddel, tapet, som muligvis skal fortyndes med vand først; Læs anvisningerne på etiketten.

•Anvend en væg papir perforering værktøj, at du simpelthen roll over grænsen for at slibe det op, eller sand det med groft sandpapir, hvis det ikke absorbere vand eller opløsningsmiddel. Derefter, våde din papir med varmt vand eller opløsningsmiddel og Skrab det ned med en spartel.

Tips & advarsler

  • Lægge en dråbe klud, plastfolie eller en gammel ark til at fange grænsen, som du slippe den. Du kan også leje en tapet damper for at fjerne grænsen, men brug det kun på gips vægge. Nøje følge alle sikkerheds og bruge instruktioner, der kommer med den.
  • Hvis du har tør væg, ikke får det for vådt. Fugte grænsen lige nok til at suge gennem papir og lim til at blødgøre det, så du kan fjerne det effektivt. Lad ikke vand eller opløsningsmiddel drypper ned på væggen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com