Sådan tandbøjle murede vægge Under opførelse

May 19

Sådan tandbøjle murede vægge Under opførelse

I henhold til føderale lovgivning, alle ufærdige murede vægge mere end 8 fod høj skal være "tilstrækkeligt" afstivet. "Tilstrækkeligt" er generelt forstås væggen ikke falder og mursten og blok vægge er anset for at være forstærket 12 timer efter mørtlen er installeret. Seler skal være installeret på begge sider af unreinforced vægge. Seler er normalt timbers men kan være kabler. Kabler understøtter en væg ved at trække det i modsatte retninger. Tømmer støtte en væg ved at skubbe det i modsatte retninger. Murede vægge falder normalt i kraftig vind og vindue og dør åbninger forhindre der.

Instruktioner

•Brace uarmerede vægge så snart væggen når 8 fod høj eller vindens hastighed overskrider 20 mph.

•Brace vægge mindst en gang hver 15 fod. Installer ikke seler tættere end 5 fødder til at styre leddene.

•Build væg seler med retvinklet trekant strukturer bygget fra 2-tommer-af-10-tommer stilladser planker skubbet flush mod væggen. Brace hypotenusen i den retvinklede trekant med klamper naglet til basen og de lodrette ben i trekanten. Skære planker til at passe ved hjælp af en rundsav, og søm alle brikker på plads med en indramning hammer og 20 øre pigge.

•Reinforce højre trekant bandage med forstærkninger, der tiltræder i midten af hypotenusen til den rigtige vinkel i trekanten. Ved hjælp af en rundsav, skære forstærkninger for at passe og søm dem til de andre dele af trekanten ved hjælp af en indramning hammer og 10 øre negle. Nail forstærkninger til begge sider af hypotenusen.

•Sæt en 4-by-8-by-16-inch solid betonblok under bunden af trekant direkte under slutningen af hypotenusen.

•Anchor den rette vinkel af skinnen til den fod, der understøtter væggen. Brug en boremaskine og en murværk smule, bore gennem skinnen i fod. Indsæt en konkret anker gennem skinnen i fod og stramme anker med en gaffelnøgle.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com