Sådan Tape & Bed Sheetrock

November 16

Når du hænger din Sheetrock på loftet og væggen, du nødt til at gøre noget ved sømme mellem arkene, eller overfladen vil have faste linjer hvor de to plader af drywall mødes. Sheetrock skal forberedes ordentligt, så den tekstur, maling eller tapet gælder uden bump, bobler eller dips. Tape og seng Sheetrock for at fylde i sømmene og giver en glat overflade for dit valg af vægbeklædning.

Instruktioner

•Spread fælles sammensatte sømmene Sheetrock med en 6-tommer drywall fælles kniv begyndelsen på loftet. Brug nok sammensatte at fylde sømme mellem ark af Sheetrock, men kun nok til at sprede 1/16-inch af sammensatte oven på Sheetrock.

•Applicer fælles bånd langs sømme, og sørg for ridge i midten af båndet er mod Sheetrock og i sømmen mellem ark af Sheetrock. Opstille fælles kniven over den fælles bånd og skubbe båndet til fælles sammensatte. Glat nogen bump eller bobler fra båndet af forsigtigt kører kniven over toppen af båndet en anden gang.

•Spread en anden tyndt lag af sammensatte oven på båndet, udtynding sammensatte fra båndet. Give stof til tørre og anvende en til to ekstra tynde lag af fælles sammensatte over båndet, at lade den sammensatte tørre mellem lagene.

•Gentag proces til at anvende fælles sammensatte og fælles bånd til Sheetrock på væggene, når du har fuldført loftet.

•Applicer en generøse mængder af fælles stof til indvendigt hjørner af Sheetrock. Spredt sammensat i hjørnet med en 6-1/2-inch inde hjørne værktøj. Anvend hjørne fælles tape over sammensat i hjørnet. Hjørne fælles tape er en smule bredere og designet til at bøje på en vinkel på 90 grader.

•Køre den indvendigt hjørne værktøj over den fælles tape til at presse det ind i sammensat. Glatte knopper og bobler fra båndet af forsigtigt kører værktøjet hjørne over båndet før du anvender det andet lag af fælles sammensatte. Anvende et andet lag af stof, som du gjorde med loftet og væggene, giver stof til tørre mellem programmer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com