Sådan Tape Off før sandblæsning

September 9

Sådan Tape Off før sandblæsning

Sandblæsning er en utrolig kraftfuld metode til rengøring eller udformningen af metaller og andre materialer. Nogle gange, når sprængning en objekt, skal nogle dele være beskyttet. Uanset om du bruger glas perle, sand eller andre medier, mængden af slitage på det objekt, du sprængning kan blive temmelig svær, og maskering kan blive meget vigtig, men kræver tilstrækkelig styrke til at beskytte overflader fra spærreild af den sandblæsningsapparat. Der er ingen grund til at gå og købe skræddersyede sprængning skabeloner, men blot nogle almindeligt forekommende udstyr fra din lokale hardware butik vil gøre.

Instruktioner

•Rengør overfladen du ønsker at beskytte. Afhængigt af finish af denne overflade, skal du bruge enten en stålbørste til at fjerne snavs og bygget op snavs og derefter et opløsningsmiddel for fjerne enhver olie eller fedt eller bare opløsningsmiddel hvis overfladen er delikat. Rengøring overfladen af din objekt giver mulighed for bedre vedhæftning af båndet du vil anvende i næste trin.

•Dæk alle overflader du ønsker at beskytte med gaffatape. Det er bedst at bruge tape af den højeste kvalitet til rådighed, og eventuelt en farve med stor kontrast til de overflader du ønsker at sandblæst.

•Dæk med et andet lag for ekstra beskyttelse.

•Begin sandblæsning, undgå de tapede områder så meget som muligt. Direkte sprøjtet sandblæsning vil slibe gennem næsten ethvert materiale, men båndet vil beskytte mod medier spray lige uden for fokus.

Tips & advarsler

  • Hvis du har brug for tunge sprængning langs en tapede kant, tilføje et lag af lys gauge metalplade mellem lag af tape til at sikre maksimal beskyttelse.
  • Bær altid øje, ansigt og kropsbeskyttelse samt en respirator, når sandblæsning.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com