Sådan tapet en Backsplash

July 27

Sådan tapet en Backsplash

Ved hjælp af tapet til at dække et køkken eller badeværelse backsplash kan være en attraktiv og billig alternativ til dyre Natursten fliser eller glas. Tapetet er nemt vaskes med varmt sæbevand, hvilket gør det relativt nemt at slippe af mad splatters, fedt og andet snavs, der kan samle på backsplash vægge. Yderligere, det er meget enkel for de fleste individer til at installere, da det kræver de mest basale værktøjer og tapet materialer til at dække en backsplash.

Instruktioner

•Measure den nøjagtige bredde og højde på backsplash så du ved præcis hvor meget tapet skal du købe. Tilføje et par ekstra inches til hver dimension, så du har lidt mere baggrund end nødvendigt for at gennemføre projektet.

•For at prep område for tapet, rense backsplash væggen grundigt før du installerer tapetet. Udfylde eventuelle huller med spackle, og sandpapir over væggen for at skabe en glat overflade. Anvende en tapet primer, og tillade område til tørre.

•Klippe strimler af tapet, der er omkring fire inches længere end nødvendigt for området backsplash.

•Pour tapet lim i en maling bakke og anvende det til bagsiden af tapet ved hjælp af en maling rulle. Hvis tapet du bruger har været præ indsat, skal du ikke tilføje ekstra lim. Blot fugtes bagsiden af tapet ifølge producentens anvisninger.

•Sæt først tapet strip på backsplash, være omhyggelig med at placere tapet jævnt. Fjerne luftbobler mellem væggen og papir ved at udglatte over overfladen med en blødere plastik.

•Sæt yderligere strimler af tapet indtil din hele overfladen er dækket, og sørg for at placere sømme lige ved siden af hinanden--ikke overlappede. Hvis der er et mønster på tapetet, match det op mellem hvert stykke tapet samt.

•For at afslutte projektet, trim off enhver overskydende tapet omkring kanterne med en hobbykniv, og vaske eventuelle overskydende lim fra tapetet med en våd klud eller svamp.

Tips & advarsler

  • Når du vælger din tapet mønster, bringe hjem tapet prøver i farver og design, der vil supplere andre designelementer i rummet. Hvis du har et gammeldags hjem, kigge efter en klassisk blomster print eller vintage mønster, der passer til æra af dit hjem decor. For et mere moderne udseende, overveje funky geometriske figurer, lyse farver eller enkle, øst-inspirerede designs.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com