Sådan tapet et gulv

March 10

Sådan tapet et gulv

Mange valgmuligheder i gulvbelægninger er tilgængelige. En mulighed er at anvende tapet til dit gulv. Denne indstilling kan du vælge fra en næsten endeløs forsyning af mønstre og farver. Anvende tapet til dit gulv kræver fjernelse baseboards og eksisterende Gulvbelægning fra rummet, forlader subflooring udsat. Det er nødvendigt at skabe en flad, fast gulv, så din tapet vil holde sig til overfladen og være så glat som muligt. Forsegling tapet med et par tykke frakker sealer bagefter vil beskytte det mod skader.

Instruktioner

•Sweep gulvet med din kost til at fjerne alle skidt og snavs fra arbejdsområdet. Fyld din mop spand med rent vand og moppe gulvet med en fugtig moppe. Skyl og vride ud din moppe med jævne mellemrum at holde den ren. Give ordet til at tørre helt. Udfylde hullerne mellem krydsfiner subflooring brædder med caulk fra din caulk pistol. Lad caulk kur i 12 timer.

•Applicer tre frakker af polyurethan på hele gulvet med din pensel. At hver frakke som tykke og glat som muligt. Tillade hver frakke til tørre i tre timer før det næste program.

•Unroll tapet på gulvet. Klippe papir som nødvendigt med din razor knife. Arranger i papir, så det er 5½ inches væk fra væggen. Løft papiret og anvende en 1/8-inch frakke af lim til området for at være omfattet. Lægge papir på limen og tryk papiret på plads med din træ tapet roller. Dække gulvet med tapet. Tage din tid, line up designs som ønsket og vedligeholde din 5½-tommer grænsen mellem papiret og væggene. Tillad limen tørre i 12 timer.

•Dæk 5½-tommer kløften mellem papir og vægge med tapet grænsen. Lægge grænsen papiret tørre, overlappende den ydre ½ tomme af tapet. Skåret kant papir til at passe med din razor knife. Anvende lim til subflooring, lå grænsen papir og tryk på papir til gulvet med dine roller til komplet dækning. Tillad 12 timer for limen tørrer.

•Applicer tre glat, tyk lag polyurethan oven på tapetet. Tillade hver frakke af polyurethan tørre for tre timer før det næste lag. Tillad slutpuds tørre i 12 timer før gå på dit nye gulv og geninstallere baseboards.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com