Sådan tapet et køkkenskab

March 12

Opdater dit køkken ved at give din frysere et nyt look. Professionel skab lakering kan være en bekostelig bestræbelse; et billigere alternativ, overveje dækker din eksisterende kabinetter med tapet. Vælg et tapet, der supplerer det look du prøver at opnå--noget fra solid farver, mild mønstre eller dristige design vil arbejde. Når du vælger en tapet til din frysere, er det vigtigt at vælge en, der er vandtæt og let at rengøre, da det vil være udsat for vand og sandsynligvis blive beskidt.

Instruktioner

•Tag skabslåger og hardware med en skruetrækker.

•Lay skabet døre på en flad overflade. Måle længden og bredden af dørene. Nedskriv dine mål.

•Overførsel døren målinger på tapetet. Let markere døren målinger på bagsiden af tapet med en blyant. Brug en hobbykniv til at skære stykker af tapet, der vil dække længden og bredden på hver enkelt kabinet dør. Du skal måske skære mere end ét stykke tapet til at dække bredden af de skabslåger.

•Drej tapet med billedsiden nedad. Hæld nogle forblandet tapet pasta i en bakke. Brug en maling rulle til rulle tapet pasta på bagsiden af hvert stykke papir. Fold den indsatte side over på sig selv. Fold den øverste halve ned mod midten og bunden halvt op til mødes den øverste halvdel midt i stykket papir. Glat papir uden at foretage en faktiske krølle. Sæt papiret til side for at tillade pasta til at absorbere i papiret. Følg "booking" tid anbefales på den baggrund etiket.

•Unfold den øverste del af tapet på kabinettet dør, tilpasse den i hjørnerne, og trykker det ned på kabinet med tapet glattere. Når den øverste del af kabinettet er dækket, Fold bunden halvdelen af tapet og glat det på kabinettet. Hvis du bruger mere end ét stykke af mønstret tapet, Sørg for at matche mønstre på hvert stykke papir op.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com