Sådan tekstur et værelse

October 25

Sådan tekstur et værelse

Tekstur, når den anvendes på home decor, er praksis med at tilføje stykker til en plads til at bringe dybde og visuel interesse til en plads. Disse tilføjelser, som omfatter elementer af lys, farve og stof, oprette en personlig, poleret føler. Farver er blandet og matches, taget fra forskellige, men komplementære familier, mens tekstiler er valgt at medtage forskellige vægte og stilarter. Hvert stykke arbejder sammen for at samle pladsen.

Instruktioner

•Texture vægge. Væg teksturer er forholdsvis billige metoder til skæreprocessen strukturering af et værelse. Der er en række muligheder for væg teksturer, nogle tungere end andre. Den mest grundlæggende er den orange skræl, som bruger drywall fælles sammensatte til at skabe en let tekstureret udseende, der ligner en appelsinskal. En banke ned tekstur påføres også med fælles sammensatte, men er en smule tungere end appelsinskal look. Når det gøres korrekt vil det ligner udseendet af stuk.

•Vælg en bred vifte af tekstiler. Hvis for eksempel puder i sofaen er alle inden for den samme farve familie, Sørg for hver enkelt er lavet med et andet stof. Look for stykker, der er ens i farve, men lavet af chenille, silke, linned / bomuld. Denne variation tilføjer øjeblikkelig visuel interesse.

•Decorate i mere end én farve. Udnytter to eller tre farver i et space er en enkel måde at tilføje interesse og tekstur. Monotone design tendens til at synes flad, mens blanding i flere nuancer og nuancer med tilbehør og accenter er en subtil måde at forhindre plain design. Male en accent væg, som har den ekstra bonus for at skabe et brændpunkt, eller tilføje en anden nuance til loftet.

•Medtagelse stearinlys og duftende produkter. Duften er måske den mest oversete aspekter af værelse tekstur. Vælg stearinlys med forskellige dufte, farver og størrelser, hver med lignende indehavere. Ingen enkelt duft bør være for overvældende; holde dem lys og komplementære. Lavendel, bemærkelsesværdig for at fremkalde afslapning, er suppleret med vanille.

•Plan en belysning ordning. Som med duft, er belysning ofte overset, når du opretter et værelse. En god belysning ordning vil tage hensyn til belysning behov for alle tider af døgnet. Dette omfatter ofte generelt overhead belysning blandet med mere specifikke og justerbar opgave belysning. Opgave belysning kan omfatte lamper specifikt placeret til læsning eller computer arbejde. Lysdæmper switches, bløde løg og lignende aspekter er alle en del af denne plan.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com