Sådan tekstur vægge med en rulle

February 10

Maleri er en af de mest populære måder at opfriske eller selv omdanne et hjem, men det kan forlade vægge og lofter søger flad og nøgne. For en løsning, der tilføjer dybde og interesse i ethvert rum, vælger mange boligejere at tekstur deres vægge med ekstra maling, specialiserede stilarter eller endda tyndet ud drywall sammensatte. Der er mange metoder til at anvende tekstur og de overordnede resultater varierer fra maler til maler. Lad din kreative side overtage for at opnå et kig alle deres egne.

Instruktioner

•Dæk gulve og andre overflader du ikke ønsker at tekstur med drop klude eller maler tape for at beskytte dem mod stænk og drypper.

•Pour 3 1/2 gallon af drywall sammensatte, i pulverform, i en blanding spand. Tilsæt 1 kop vand og rør blandingen med en omrøring stick eller elektrisk mixer. Rør indtil det har en tyk konsistens som æg nog eller en milkshake. Tilføje mere sammensatte eller vand, hvis nødvendigt, for at opnå denne ensartethed.

•Pour din sammensatte blandingen i en maling rullende pan. Dække en maling rulle med et stort nap dække; jo større nap, jo dybere tekstur du vil oprette.

•Drej overdækket paint roller i den sammensatte blanding. Start i det ene hjørne af rummet og arbejde din vej på tværs af den ene væg ad gangen. Jo langsommere du rulle, jo højere toppene og jo dybere dale i teksturen vil være.

•Dæk ene væg med tekstur. Arbejde i uberegnelige retninger, undertiden rullende tilbage eller vandret i stedet for lodret, for at opnå dine ønskede udseende. Hvis det er nødvendigt, touch-up visse områder for en mere præcis stil med en fin pensel.

•Flyt til væggen overfor den, som du startede; Dette vil give den første væg tid til at tørre, før du starter på den tilstødende væg, reducere chancen for børstning mod din tørring tekstur. Fortsæt, indtil du har dækket alle de ønskede overflader med struktur.

Tips & advarsler

  • Du skal rengøre, reparere, prime og base-coat en overflade før du anvender tekstur.
  • For tekstur applikationer i fugtige områder såsom badeværelser eller kældre, skal du forsegle din sammensatte dækker. Rådfør dig med en professionel på en hjem forbedring center for detaljer eller for at få hjælp med ethvert aspekt af dette projekt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com