Sådan teleskop gardinstænger

January 18

Sådan teleskop gardinstænger

Teleskopfunktion gardinstænger består af to længder af enten rektangulær-formet eller rørformede-formede rør hvor én længde er lidt større i diameter end den anden. Den mindre diameter rør glider gennem den fulde længde af den større diameter rør, så du kan justere stangen til den nødvendige længde til at spænde hele vejen over toppen af vinduerne hvor gardinerne vil hænge. Teleskopfunktion gardinstænger bliver svagere i midten den længere du udvide slange, så du skal støtte dem korrekt for at rumme vægten af gardiner hængende på dem.

Instruktioner

•Measure 1 tomme over øverst til venstre i vinduet og derefter 1 tommer til venstre. Montere venstre gardin stang monteringsbeslag på denne placering.

•Hold gardinstang i byens, gribe med venstre hånd, så forstå tip på slutningen og vride forsigtigt venstre og højre mens du trækker langsomt. Fortsætte indtil teleskopfunktion gardinstang er udvidet nok til at hænge på den venstre beslag og at nå frem til den placering, hvor det vil sidde på højre beslag.

•Measure 1 tomme over langt højre øverste hjørne af vinduet og derefter 1 tommer til højre. Montere de rigtige gardin stang monteringsbeslag på denne placering. Før du sætter den første skrue i dette højre beslag, har en partner, placere længde af den nederste kant af en tømrer niveau mod toppen af gardinstang, mens du holder det for enden med det sidder i beslaget. Har din partner observere hvis boblen er mellem linjerne center på den lodrette glas cylinder. Hvis ikke, flytte i slutningen af stangen op og ned langsomt indtil det er niveau lige over. Skru beslaget på plads.

•Anbring en ekstra støtte beslag 1/4 af vejen fra venstreparentes, måle afstanden med målebånd, så en anden beslag på halvvejs mellem de to grupper, som vil være centrum for den fulde længde af telescoped gardinstang. Hænge et andet beslag mellem centrum og højre parentes.

Hæng gardiner på telescoped, støttet gardinstang.

Tips & advarsler

  • Ikke overbelaste gardinstang, når du trækker på den glidende del. Bør de to rør trække fra hinanden helt, kan det tage nogle arbejde at slide den mindre rør tilbage ind i den bredere rør, men det er ikke alt for svært.
  • Når du køber en teleskopfunktion gardinstang, måle den samlede længde af vinduet, hvor du vil installere den venstreparentes hvor du vil installere den højre parentes. Observere den maksimale anvendelige længde af stænger, som anført på emballagen, mens shopping for en egnet teleskopfunktion stang.
  • Hvis dit gardin stang montering kom med kun tre parenteser, brug den tredie i det nøjagtige centrum og ikke beskæftige dig med at købe yderligere beslag. Dog gør brug af alle beslag hvis det er muligt for tilføjet længde af levetid for din gardinstang.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com