Sådan terrasse en Bank med blomster

February 29

Sådan terrasse en Bank med blomster

Terrasser en bank med blomster er en fantastisk måde at give både æstetiske og støtte forbedring på løs jorden på en bank. Dette kræver at du konstruere støttemure, som blomster alene ikke kan fuldt anker enhver jord bank. Dette kan være et meget udfordrende projekt på grund af de forordninger, der omgiver Grundforbedring samt omfanget af det arbejde, der er nødvendige til terrassen en bank i første omgang, ikke at tale om opførelse af støttemure og plantning af blomster.

Instruktioner

•Sketch en plan for hvordan du vil terrasse din jord bank først. Dette behøver ikke at være nøjagtige; Dette er bare for at få din idé på papir. Mark hvor du ønsker vil enhver støttemure og trapper, og derefter markere hvor du ønsker de enkelte blomsterbede.

Kortindgangsdør dit hjem eller ejendom ejerens association og forhøre sig om deres lovgivning om Grundforbedring. Nogle kan bar det direkte, mens andre kan have begrænsninger eller en godkendelsesproces. Hvis de tillader det, derefter skitsere dine ideer til dem og fortælle dem, du vil have alt det arbejde professionelt udført. Hvis de godkender din idé, kan så du komme tilbage til dem med detaljerne når en entreprenør er hyret.

Kortindgangsdør din lokale zoneinddeling office. Grundforbedring er stærkt reguleret i visse områder og slet ikke i andre. Du vil sandsynligvis nødt til at udfylde en formular eller to. Hvis zoneinddeling office mandater, en VVM-undersøgelse skal udføres så planlægge en tid for deres inspektør til at komme. Hvis godkendt så er det tid til at kontakte en landinspektør.

•Hire en professionel jord landinspektør til at indhente målinger af din jord bank. Du har brug for dimension af jord, klassificering af bank og jord arbejde at fortælle dig de mekaniske egenskaber af jorden. Den sidste del er måske den vigtigste, fordi uden det vil du ikke vide, hvordan stout at konstruere den bevarer vægge. Anmode om både en papirkopi og en digital kopi af resultaterne.

Kortindgangsdør din lokale entreprenører og give dem resultaterne af undersøgelsen sammen med din rå skitser. Bede dem om citater og eventuelle idéer om, hvordan man terrasse jord bank korrekt. Du skal beslutte, hvilke entreprenør til at leje, men husk på, at gå med den lavestbydende ikke er altid god idé, når det kommer til landskabspleje. Dette er en langsigtet investering i din jord, og et dårligt udført terrasser job kan sænke din egenskabsværdien drastisk. Kontrahenten kan også tilbyde rådgivning om hvad blomster til at plante, og en professionel gartner anbefales til denne store af et projekt.

•Hent arbejdstilladelser fra din lokale regeringskontor for arbejdet. Dette vil medføre endnu en tur til zoneinddeling office, selv om nogle jurisdiktioner har en separat afdeling for arbejdstilladelser. Kalde din el, vand, gas, og kabel-selskaber og fortælle dem, du graver i din ejendom. De vil sende arbejdere til at markere placeringen og dybde af rør o din ejendom, beskytte både kontrahentens arbejdstagere og du fra enhver fare. Efter dette nødt du bare til at overvåge kontrahentens arbejde til at sikre, at det er i overensstemmelse med din plan og ændre planen kommer nogen uforudsete hændelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com