Sådan testes afløb

February 21

Et hjem er som regel mange afløb. De fleste køkkenvaske har én eller to afløb og nogle af badeværelserne har flere dræn. Hvis du har et badekar, har du helt sikkert et dræn, der er installeret. De fleste vask afløb og Badekar afløb har en prop, der forpligter til at holde vand i bassinet. Hvis proppen lækager, afløb vandet langsomt ud. Dette kan være et problem, når du laver retter, eller når du forsøger at nyde et langt bad. Der er en nem måde at teste et dræn for at se hvis proppen er utæt.

Instruktioner

•Træk afløb prop i lukket position ved at trække proppen løftestang, som regel på eller i nærheden af spidsende. Træk fast på håndtaget til sikre prop rester som lukket som muligt.

•Drej på vand og Placer en lineal eller et målebånd på proppen. Hold målebånd eller lineal lodret. Stoppe vandet, når vandstanden når ca 3/4 fuld og når vandstanden er på et helt tal. Fjern lineal eller målebånd fra vandet og vent mindst 15 minutter.

•Sæt lineal eller målebånd tilbage på proppen og inspicere højden på vandstanden. Placere målebånd eller lineal øverst på proppen på samme sted, som du gjorde før for at sikre en nøjagtig aflæsning. Hvis vandstanden forbliver den samme, fungerer afløbet korrekt. Hvis vandstanden sænkes, holder afløb prop ikke længere vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com