Sådan testes en Air condition kompressor på en varmepumpe

August 14

Du har haft din termostat ringes op hele vejen ned i timer, men varmepumpen synes ikke at være at holde med den hede sommerdag. Du har tjekket alle vinduer og døre, men uanset hvor meget du forsegle varmen udenfor, det fik ikke nogen køligere indersiden, og du begynder at frygte en air conditioner reparation i midten af sommeren. Uddannelse, men er ofte nøglen, og med en lille smule af undersøgelse og et par værktøjer, kan du i det mindste diagnosticere problemet og måske løse det på egen hånd.

Instruktioner

•Ansigt over problemet i dit hoved. Hvis du har mistanke om kompressoren, du sandsynligvis får luft flow, men luften er ikke køles tilstrækkeligt. For andre problemer, såsom en komplet manglende tænder, skifter, kan ledninger, termostater og andre komponenter være involveret. Varmepumper er kompliceret enheder består af mange dele og systemer. En trinvis tilgang er påkrævet.

•Fjernelse af indlysende problemer først. Kontroller filtrene. Tilstoppede filtre er den største årsag til varmepumpe målopfyldelse i enheder, der ellers arbejder godt, eller enheder, som er godt inden for deres anvendelige levetid.

•Rens filteret hvis det er tilstoppet, og gå videre til blæseren. Hvis det også er beskidt, fjerne fan og rense det med en skummende type renere og vand. Rense huset før du udskifte blæseren.

•Kontrollér kondensator spole. Hvis du havde snavsede filtre og en tilstoppet fan, vil du sandsynligvis se en stor blok af is på kondensatoren. Du skal vente indtil isen er helt smeltet før du tænder apparatet igen. Du kan fremskynde processen ved at hælde varm vand over det. Sikre, at dræning tagrenden ikke er tilstoppet.

•Find nulstillingsknappen på kompressoren. Det er normalt rød og vil blive hængende i positionen ud hvis det er blevet udløst. Prøv at trykke på det igen. Hvis det ikke vil blive deprimeret, vent indtil motoren er afkølet, og prøv igen.

•Test impedans af kompressor terminaler. Fjern dækslet til elektriske, frigøre ledningerne og fastgør ohmmeter mellem terminalerne. Test hver terminal (der skal være tre). Du bør læse lav impedans fra terminal til terminal, omkring 100 ohm. Hvis du får høj impedans numre, din kompressor sandsynligvis har en brudt wire og det er tid til en udskiftning. Dårlige kuglelejer eller shorts også kan forårsage en kompressor til at mislykkes, men test for disse problemer er på det faglige niveau, og en diagnose af enten af dem resulterer i et behov for en ny kompressor.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com