Sådan testes en Dyson støvsuger renere

November 19

Test en støvsuger hjælper afgøre du, om det er den rigtige stykke udstyr til at hjælpe dig rense dit hjem og beskytte din familie mod skadelige allergener. Dyson er en virksomhed, der sælger forskellige typer af støvsugere direkte til forbrugerne via deres hjemmeside. Du kan også finde forhandlere, der sælger Dyson produkter, såsom hjem forbedring butikker og stormagasiner. Når du vælger en Dyson, er det vigtigt at teste det i dit hjem inden der træffes en endelig beslutning, da du kun har 30 dage til at returnere det, hvis du er utilfreds.

Instruktioner

•Locate en Dyson forhandler i dit område. Du kan bruge søgefeltet "Find en forhandler" på webstedet for Dyson.

•Kontrollér Dyson modeller, der er tilgængelige. Du kan besøge de forskellige forhandlere i dit område, eller du kan tjekke ud valgmuligheder online først.

•Pick ud af en Dyson støvsuger, som du mener vil være bedst til dine behov. For eksempel, anbefales Dyson DC23 Turbinehead støvsuger for mellemstore og korte bunke tæpper, mens DC28 Airmuscle støvsuger kan fjerne snavs fra dybt-bunke tæpper.

•Test det i dit hjem. Bruge Dyson støvsuger, som du har købt for at støvsuge dine tæpper. Vær opmærksom på hvor godt vakuum, der håndterer og hvor nemt det er at bruge. Teste sværere ting, såsom dyrehår, at sikre Dyson renser til din tilfredshed. Også, holde styr på hvordan suge ændringer som din støvsuger fyldes med snavs og debris at gøre sikker på, at du ikke behøver at hele tiden at tømme den, som du går.

•Breathe dybt i hele dagen efter du har testet Dyson støvsuger for at se om det er lettere at trække vejret end det var før du fejet. Dette er vigtigt, hvis du tester en Dyson med et HEPA filter, der hævder at fjerne allergener såsom støv og dyrehår.

Tips & advarsler

  • Bruge det hele dit hjem. Ikke bare teste Dyson støvsuger i ét rum. Teste det mod din faktiske støvsugning regime, herunder trapper og stramme mellemrum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com