Sådan testes en fryser termistor

September 28

Sådan testes en fryser termistor

Køleskab fryser rum bruger en indre temperatursensor kendt som en termistor for at regulere kompressor og fordamper fan. Hvis der er et problem med termistoren, fryseren kan blive for koldt eller for varmt, eller kompressor fan kan cykle til og fra mere end normalt. Før du går til besværet med at udskifte termistoren, kan du teste det med et multimeter til at sikre, at det er kilden til problemet.

Instruktioner

•Tag køleskab fra stikkontakt til at undgå elektrisk skade mens teste fryser termistor.

•Tag indholdet af fryseren, herunder hylderne. Hvis fryseren er udstyret med en automatisk ice maker, tag isspand og fjerne skruerne sikring ismaskinen ryg eller side af fryserum. Frigør de tilsluttede ledninger og fjerne ismaskinen. Fjerne is maker monteringsbeslaget samt.

•Tag panelet passende fryser til at få adgang til termistor; Dette er normalt bagpanelet i side-by-side modeller eller gulvet i fryseren på top-modeller. Bemærk at adgang paneler kan holdes på plads af skruer eller fastholde fanerne; Fjern skruerne eller brug en flad skruetrækker til at løfte fastholde fanerne. Panelet fjernet fryser afsat.

•Find termistor nær fryseren kontrol bord. Kigge efter en tynd plastik komponent med to ledninger knyttet til den. Afbryde termistor ledningerne fra control board ledninger; trække slip-on ledninger stik med et par nål næse tænger til at løsne dem.

•Tænd apparatet på multimeter og sæt den til RX1 at læse modstand. Tryk de multimeter sonder til enderne af termistor ledninger. Sammenlign multimeter aflæsninger til dem, der er anført på arket tech, der fulgte med dit køleskab. Ønskede behandlinger varierer drastisk af mærke og model; Consulting tech ark er den sikreste måde at afgøre, om Termistorens fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Vende demontering processen for at erstatte de fjernede fryser komponenter.
  • Fejlfinding af de interne komponenter i fryseren kan ugyldiggøre garantien på dit køleskab. Konsultere betingelserne i garantien og kontakte fabrikanten for at bede om skriftlig tilladelse til at udføre den ønskede reparation.
  • Kontakt producenten for at få tech ark til dit køleskab model, hvis nødvendigt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com