Sådan testes en Ice Maker termostat

April 10

Et køleskab ice maker bygger på en termostat til at overvåge hvor meget is det gør, og for at kontrollere fryseren temperatur forbliver koldt nok til at understøtte is produktion. Hvis termostaten fejler eller funktionsfejl, isen i fryseren kan smelte og ismaskinen kan lække eller ikke laver nok is. Test termostat på ismaskinen er en nyttig procedure ved fastsættelsen af, hvorfor fryseren ikke fungerer korrekt.

Instruktioner

•Drej termostat op og ned for at se, om dette ændrer ice maker's ydeevne. Nogle modeller har en separat termostat for ismaskinen og frys, mens andre har en, der styrer både. Check din manual, hvis du ikke er sikker på, som gælder for din specifikke køleskab. Vente flere timer efter skiftende termostaten indstilling for at se hvis de fryser og is maker bliver varmere eller koldere som et resultat.

•Tag køleskab før du rører ismaskine for at eliminere risikoen for en elektrisk ulykke. Tom nogen ice ismaskine så godt, så du har nemmere adgang til det.

•Undersøg ismaskinen at se om du har en modulære eller komponent ice maker af nysgerrige frontpladen ud med en flad-head skruetrækker. En komponent ice maker har flere gear synlig under frontpladen. En modulær version har flere huller med hver viser et bogstav. Ice maker du har type bestemmer, hvordan til at teste den.

•Sæt en sonde af en multitester i hul af en modular ismaskine markeret "T", og andre sonden i hullet markeret "H" når fryseren er koldt. Angiv ohm på multitester til "X 1". Du bør få en læsning af nul. Lad ice maker varme op til stuetemperatur og retest. Multitester skal nu læse infinity. Hvis det ikke, udskifte termostaten.

•Løsn en komponent ice maker fra fryseren enhed ved at løsne de to nederste skruer med en skruetrækker og derefter at tage toppen to ud så godt. Ismaskinen så trækker lige ud af fryseren. Frakoble ledningerne at løsne det helt.

•Løsn monteringspladen fra forsiden af komponent ice maker. Afbryd forbindelsen mellem de to eller tre ledninger termostat nær bunden af boksen støtte. Træk termostaten og lad det varme til stuetemperatur.

•Hook op en multitester enhed til termostaten ved at placere en sonde på hver ledning af termostaten. Igen sat ohm på multitester til "X 1". Læsningen skal vise infinity hvis termostaten fungerer korrekt. Læg den i fryseren i 20 minutter for at køle det ned og derefter teste igen. Det skal nu vise en læsning af nul. Udskift termostaten, hvis dette ikke er tilfældet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com