Sådan testes en Lawn-Boy generator

February 1

Sådan testes en Lawn-Boy generator

Lawn-Boy mærke har været rundt til omkring 68 år, selv om grundlæggeren, Ole Evinrude, begyndte at bygge påhængsmotor motorer tilbage i 1904, ifølge Lawn-Boy. Lawn-Boy plæneklippere bruge små generatorer i forhold til biler, som de elektriske krav af en græsslåmaskine er betydeligt mindre krævende end biler. Der er mange sorter af Lawn-Boy vekselstrømsgeneratorer, men test-proceduren er den samme for alle. Bare tilslutte et multimeter til det elektriske system, og du kan teste udgangsspænding og milliampere.

Instruktioner

Forberedelse

•Se til din ejer 's manual til at bestemme den spænding og milliampere output af generatoren monteret på din særlige Lawn-Boy plæneklipper. Du finde oplysninger i afsnittet specifikationer, som er normalt placeret på bagsiden af manualen. Nedskrive den spænding og milliampere output, som du har brug at henvise til dette senere.

•Brug et par let, beskyttende handsker før test din plæne-Boy generator (som motordele får dækket i fedt og snavs).

•Adgang Lawn-Boy generatoren. Du finde det i nærheden af motoren. Følg det røde kabel, der er knyttet til batteriet, og du finde, at den modsatte ende tilsluttes generatoren. Find den plast plug, der forbinder de to sæt af ledninger placeret foran generatoren.

•Start Lawn-Boy plæneklipper motor. Øge motorhastigheden mellem 3.100 og 3.300 rpm.

•Tag ledningerne fastgjort til plastik-stik stik, du fandt tidligere. Et sæt af to røde tråde går til batteri; andet sæt af fire sorte ledninger går til det elektriske system. Motoren vil holde kørende, når du har frakoblet stikkene. Stik for enden af de sorte ledninger har en lang metal ben og en tilstødende plastic socket; stik for enden af de røde ledninger er lignende.

Teste milliampere Output

•Plug gren fra de røde ledninger i stikket fra de sorte ledninger, at sikre, at du ikke forbinde gren fra den sorte ledning ind i stikket fra den røde ledning--disse behov for at være usammenhængende, så du kan teste generatoren ved hjælp af din multimeter. Blot skubbe stikket ind i stikket, bruge dine hænder. Du har nu den metal gren på enden af de sorte ledninger og plast stik for enden af de røde ledninger usammenhængende.

•Indstil din multimeter til at måle milliampere. Skub sensoren på slutningen af røde ledning knyttet til multimeter til udsatte stikket for enden af røde ledninger, der går til plæneklipper batteri. Placer sensoren på enden af den sorte ledning til den eksponerede metal gren ligger for enden af de sorte ledninger, der går til det elektriske system.

•Læs måling på multimeter displayet. Hvis milliampere output svarer til det tal, du skrev ned tidligere, fungerer din plæne-Boy generatoren korrekt. Hvis tallet er inden for rækkevidde af plus eller minus 20 procent af det tal, du skrev ned, er generatoren fint. Hvis den procentvise forskel er større end 20 procent, få generatoren tjekket ud professionelt.

Teste spænding Output

•Tag de stik, der forbinder batteriet til det elektriske system. Trække fra hinanden den metal gren på enden af de røde ledninger fra stikket for enden af de sorte ledninger.

•Indstil din multimeter til at læse volt. Skub sensoren på enden af den røde ledning fra multimeter ind i stikket for enden af de sorte ledninger, der går til det elektriske system. Placer sensoren på enden af den sorte ledning, der er knyttet til multimeter på den metal gren på enden af de sorte ledninger, der går til det elektriske system.

•Læs multimeter displayet: Hvis spænding output svarer til den spænding tal du skrev ned tidligere, din plæne-Boy generatoren fungerer korrekt. Hvis tallet er op til lavere 25 procent højere eller 25 procent end det tal, du skrev ned, din generator stadig fungerer korrekt. Men, hvis forskellen mellem de tal, du skrev ned og måling fra din multimeter er større eller mindre end 25 procent, får din generator tjekket ud af en professionel.

•Tag sensorer på slutningen af multimeter fra prong og stik for enden af de sorte ledninger. Reconnect-stik og stikkontakter. De passer kun én måde, så du ikke kan få det galt. Slå din plæne-Boy plæneklipper motor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com