Sådan testes en ovnen brænderen Element

January 18

Sådan testes en ovnen brænderen Element

Hvis du har lagt mærke til at en af brændere på din brændeovn har ikke varme meget godt sidst, det kunne være, at er elementet brænder begyndt at gå dårligt. I denne artikel vil jeg gå trin for trin hvordan man tester varmelegemet, således at du kan enten finde problemet og ordne det-- eller udelukke, at elementet er problemet.

Instruktioner

•Drej den komfur breaker ud. Din brændeovn er fodret fra en topolet breaker i din elektriske panel. Du kan se mere end en topolet breaker i dit panel, så altid sørge for du ombøjning den rigtige en ned.

•Med strøm til brændeovn ud, fjerne elementet berørte brænder. Dette gøres ved at løfte elementet på side overfor dets terminaler. Med brænderen ophævet, fjerne drypbakken og dekorativ ring hvis det har en. Afhængigt af mærke og model af din brændeovn, brænderen kan bare glide ud af sin terminaler eller det kan have ledninger forbundet direkte til det.

•Hvis brænder varmelegeme har ledninger tilsluttet det, fjerne dem nu. Derefter, inspicere elementet brænder for eventuelle skader. Dette kan omfatte vridning, boblende eller skader på isolering kappe. Også, kontrollere terminalen slutter for rust, snavs og korrosion. Hvis du finder nogle, slutter ren terminalen med et fint sandpapir eller et stykke af ståluld.

•Indstil dit digital multimeter til at læse ohm. På mange testere angives dette af X 1 eller RX1. Røre en sonde til hver af terminalerne på brænderen varmeelement.

•Hvis læsning er nul ohm eller testeren registrere ikke en læsning på alle, så brænder element er dårlig. Hvis brænderen er god, vil du få en læsning på din tester generelt mellem 20 og 120 ohm, afhængigt af mærke og model af ovnen.

•Indstil din multimeter til at læse kontinuitet. Tryk på en sonde til overfladen af elementet brænder og andre sonden til en af terminalerne. Tryk sonde til andre terminal (at holde den ene at berøre overfladen på plads). Hvis din tester registrerer kontinuitet enten tid, er derefter brænder element funderet til sig selv, som får det til at korte ud. Det skal udskiftes.

•Hvis du har en dårlig brænder element, tage det til din lokale apparat butik og bede om en udskiftning. Installerer et nyt, drej breaker tilbage på og test din nye brænder til korrekt opvarmning.

Tips & advarsler

  • Altid slukke for strømmen før du arbejder på en elektrisk apparat.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com