Sådan testes en spændingsregulator på en Kohler motor

February 2

Spændingsregulator på en Kohler motor er ansvarlig for at give en jævn elektrisk ladning tilbage til batteriet fra stator. Når den regulerende myndighed ikke fungerer, kan det enten aflader batteriet eller forårsage en overopladning som kan beskadige batteriet eller ledninger. Test spændingsregulator er en nem proces, der tager omkring fem minutter.

Instruktioner

•Sæt den enhed, der indeholder Kohler motoren på en hård, flad overflade og fjerne nøglen fra tændingen.

•Undersøg batteriet. Sørg for, at positive og negative kabler er stram og inspicere batteriholderen og terminaler for revner. Åben elektrolyt celler af nysgerrige off den top cap med en flathead skruetrækker. Kontrollere elektrolyt niveauer og tilføje bløde, rent vand, hvis nødvendigt.

•Sæt en mindre belastning på batteriet ved at dreje nøglen til ON-position i 15 sekunder. Tænd voltmeter og drej skiven til 20 ohm. Placer sort bly fra voltmeter på posten som negative batteri og rød bly på de positive indlæg. Spændingen skal læse 12 volt uden at motoren kører. Hvis den er mindre end 12 volt, er batteriet dårligt.

•Start motoren og advance gashåndtaget til FAST stilling med voltmeter stadig er tilsluttet til batteriet. Voltmeter bør læse et minimum af 13 volt; Hvis det lyder stadig 12 volt: spændingsregulator er dårligt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com