Sådan testes en Stihl modul

May 21

Modulet tænding i Stihl motorsav motorer indeholder en spole, der bygger, ejer og brande den elektriske ladning til tændrøret. Denne spole kan miste sin effektivitet gennem årene, så det vil ikke længere bygge, hold og affyre den afgift, der er nødvendige for forbrænding. Når modulet begynder at miste sin opladning magt kan det blive testet for at se, om det opbygning, holding og affyre en gnist. Disse tests bruger højspænding elektricitet, som kan være dødelig, så tager alle nødvendige forholdsregler.

Instruktioner

•Indstil motorsav på en flad arbejdsområde så bar og kæde ikke er at røre noget. Løsne gummi boot, der sidder på toppen af motorens tændrøret. Skru tændrøret ved hjælp af topnøgle.

•Tag tændrøret ud af cylinderen og Indsæt det nye tændrør i dens sted. Spænd ned det nye tændrør med topnøgle. Forlade gummi boot unhooked.

•Tilslut gummi boot til indgangsterminal på Zat 4 tænding tester. Tryk på Zat 4 tester output terminal på slutningen af tændrøret. Flytte tændingskontakten til startpositionen.

•Med din venstre hånd, bandage toppen af motoren Fjern tændrøret og tænding tester. Trække på starter rebet med højre hånd. Undersøge den tester vindue for en blå gnist. Hvis gnist er til stede, er tændingssystemet fint; Hvis ingen gnist er til stede, vil tændingen modul skal udskiftes.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com