Sådan testes et hus Circuit Breaker

June 7

Hvert hus har effektafbrydere til hvert rum i huset. De vil sidde i en boks alle sammen og de hjælpe med at beskytte elektriske kredsløb mod skader. Sommetider kan skader ske gennem en kort i ledninger eller oversvømmelse. Circuit breakers tillade en stor mængde af elektricitet sendes i hele huset og forhindrer en overbelastning af spænding ved at have en afbryder til hvert værelse. Effektafbrydere skal afprøves med jævne mellemrum for at sikre de forbliver i god stand, kører.

Instruktioner

•Åbn panelet til circuit breaker box i huset. Panelet vil blive dækker effektafbrydere som er placeret i kælderen eller skab afhængigt af husets størrelse.

•Tjek for tegn på afbrænding. Et kredsløb, der har sorthed udenom eller lugter som det brænder skal fastsættes. Ikke røre ved det og slukke for strømmen til huset fra boksen vigtigste breaker, der er uden for hjemmet. Ringe til en elektriker til at skifte ud den beskadigede breaker.

•Notice hvis nogen breakers have udløst. Når et kredsløb i huset er udløst, det vil sidde i off position. Flip kredsløbet tilbage mod positionen on for at se, hvis det rejser igen. Hvis det gør så hører kig for at se, hvilket rum der bestemt skifte til. Der vil være en liste ved siden af kredsløb til at vise, hvilke dele af huset breaker tilhører. Så gå til rum og slukke alt. Flip breaker tilbage til positionen on og derefter begynde at dreje alt tilbage på i værelse én efter én. Eksempelvis hvis du slår dit værelses lys og kredsløb ture vil så du vide at det er ledninger til det lys, der forårsager kredsløb til turen.

•Tjek for løs breakers. En løs breaker vil sidde i hverken en tændt eller slukket position. Når at skubbe breaker til enten på eller uden for det ikke vil snap på plads og bliver løst sidde hvor du skubbe den. Dette er bevis for, at effektafbryderen skal ændres. Hver breaker bør pop i en tændt eller slukket position.

•Look for tunge korrosion. Hvis en afbryder i en hus har korrosion omkring det skulle så du have det ændret og tjekket for en kort i ledninger.

•Anvend en spænding tester. Dette kan hjælpe med at kontrollere for elektricitet gennem effektafbryderen du muligvis pågældende. Testeren bør ikke tage mere end 500 volt. Vedhæfte den røde gren til skrue til en breaker og den sorte gren til at skrue på outlet plade. Lys på testeren vil komme på at lade dig vide, hvis elektricitet kommer igennem breaker.

Tips & advarsler

  • Nogle breakers vil have en rød knap, der vil poppe ud når det er udløst.
  • Sørg for hænder er tørre når test af afbrydere.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com