Sådan testes et køleskab kompressor Start kondensator

April 3

Sådan testes et køleskab kompressor Start kondensator

Hermetisk lukkede kompressorer bruge motor start kondensatorer til at hjælpe dem med at udvikle den ekstra drejningsmoment skulle starte under belastning. Motor starter kondensatorer kan mislykkes af mange grunde, med alderen og varme er de to største årsager. Køleskabet vil ikke starte i begge tilfælde. Termostaten lukker og hermetisk kompressor/motoren begynder at nynne højlydt og fortsætter med at nynne indtil motors "Indtraengen aktuelle," som kan være så høj som 30 ampere, ture ud af afdeling kredsløb circuit breaker eller blæser afdeling kredsløb fuse. Test og erstatter en motor starter kondensator er let.

Instruktioner

•Locate den motor starter kondensator. Start motor kondensator, knyttet til kompressor/motor eller fastgjort til rammen køleskab ligner en sort plastik kan med to eller flere ledninger knyttet til den.

•Carefully fjerne ende cap eller nogen andre kabinet, udsætter den elektriske forbindelse. Rør ikke disse forbindelser med dine fingre, fordi en kondensator gemmer en linje spænding afgift selv efter køleskabet er unplugged.

•Discharge kondensator ved at forbinde magt modstanden mellem to skruetrækkere bruge alligator klip fører og rørende en skruetrækker til hver af kondensatorer terminaler. Afgiften vil dræne langsomt på grund af modstand så hold skruetrækkere i sted i flere sekunder for at sikre kondensatoren er helt afladet. Gentag denne proces igen efter et par sekunder til at varetage enhver afgift maj forblive.

•Tag push-on stik bruge nålen næse tænger og fjerne kondensator fra køleskabet. Kondensatoren spænding og kapacitans vil blive markeret på sagen. En typisk rating kan være 110-volt, 185 til 225 multifunktionsenhedens Mfd angiver den kondensator kapacitans i Microfarads.

•Indstil op din DMM læse kapacitans. Vedhæfte test fører til den kondensator terminaler og vent et par sekunder for læsning til at stabilisere. En god kondensator bør læse inden for 5 procent af den kondensator angivne interval. Noget over 175.75 mfd tyder på en god kondensator til en normeret til 185 til 225 multifunktionsenhedens

•En simpel modstand check vil fortælle dig, hvis en kondensator er i stand til at tage et gebyr, men det vil ikke fortælle dig hvor meget en beregning det vil acceptere og hold. Alle modstand test virkelig fortæller dig er om den kondensator plader er kortsluttede eller hvis det er åben og ude af stand til at tage en afgift


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com