Sådan testes for hukommelsesfejl på "Warcraft III"

January 16

Hvis din kopi af "Warcraft III" video spil udvikler en hukommelsesfejl, betyder det, at programmet bruger en masse, mere af din computers RAM end den burde være. Spillet vil være træg og computeren kører langsomt. Hvis du ønsker at teste for en hukommelsesfejl i "Warcraft III" kan du gøre det ved at køre et DirectX diagnostics test på programmet.

Instruktioner

•Klik "Start."

•Klik på "Søg"-boksen. Skriv ordet "dxdiag" (uden anføres) i boksen. Der vises et ikon med samme etiket. Klik på ikonet engang indlæse DirectX Diagnostics Utility. DirectX er nødvendige for at køre "Warcraft III" på din computer. Hvis DirectX kører forkert kan det forårsage en hukommelsesfejl, når du forsøger at spille spillet.

•Klik "Display" i den øverste del af vinduet diagnosticeringsværktøjet program. Kig på feltet "Noter" i bunden af skærmen. Hvis en hukommelsesfejl er blevet opdaget af diagnosticeringsværktøjet, vil det være angivet i afsnittet "Noter". Gentag denne proces for "Lyd" og "Input" faner øverst på skærmen helt kontrollere for eksistensen af en "Warcraft III" tilknyttede hukommelsesfejl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com