Sådan testes for mad manipulation

December 17

Sådan testes for mad manipulation

Mad manipulation er en forbrydelse. Den bevidste ændring af fødevarer under tilberedning, transport eller emballage af fødevarer kan forårsage fødevarebårne sygdom og undertiden endda død. Mad manipulation er en alvorlig sundhedsfare. Det er afgørende at ikke forbruge pillet mad, men at holde det, så det kan analyseres yderligere af myndigheder. Testning for mad manipulation er ikke en eksakt videnskab; imidlertid kan udnytter nogle tricks og tips hjælpe dig med at test for mad manipulation.

Instruktioner

Testning for mad manipulation derhjemme

•Tjek for noget usædvanligt i emballagen. For eksempel dåser aluminium med krakket svulmende ender bør undgås. Huller, utætheder eller andre usædvanlige fysiske ændringer bør observeres grundigt. Hvis du har mistanke om foul play, kontakt til myndigheder hurtigst muligt. Smid ikke maden punkt på dagsordenen.

•Undersøg mad før brug. Bemærk ændringer i farve, konsistens eller duft. Hvis noget ser eller smager mærkeligt, ikke fortsætte med at spise det.

•Sno fødevare i plast wrap, og holde det væk fra resten af din mad.

•Opkald din lokale afdeling og betænkningen helsekost manipulation hvis du har mistanke om det. De vil give dig yderligere instruktioner, således at du kan have din mad, der er officielt testet. Rapportering af dette kan hjælpe med at forhindre madforgiftning og fødevarebårne sygdomme i dit community.

Testning for mad manipulation i Bilka

•Review "sælge af" datoer. Ifølge FDA, ikke køb helst fødevare, der er udløbet "sælge af" datoer. Altid købe inden for det angivne interval.

•Kontrollér emballage til rips, tårer eller noget usædvanligt. Ofte under transporten, kan blive beskadiget nogle elementer; Det er dog vigtigt at kigge på beskadigede elementer til at afgøre, om det var bevidst åbnet eller hvis skaden er sket inden for transport.

•Analyze anti-manipulation enheder. Mange produkter kommer med faner eller plastik låse, så ledere og forbrugere til at mærke, hvis et produkt er blevet åbnet. Betale meget opmærksom på enheden for at sikre, at det er stadig intakt.

Kortindgangsdør din lokale politistation, FDA og din lokale sundhed afdelingen hvis du tager mad hjem så du finde ud af senere mistænkte, at det var pillet mad. Den gratis oplysninger linje for FDA er 1-888-SAFEFOOD.

Tips & advarsler

  • Hvis den pillet produkt var kød eller fjerkræ, ud over de agenturer, der er nævnt ovenfor, også kalde US Department of Agricultures kød og fjerkræ Hotline på 1-800-535-4555.
  • Mad manipulation kan blive et våben valg for terrorister. Det er vigtigt at dele mad manipulation og test oplysninger med kære og at være mere agtpågivende, når de køber fødevarer. De fleste statslige sundheds-afdelinger og FDA anbefaler købe fra velrenommerede virksomheder og undgå ukendte eller ukendt fødekilder.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com