Sådan testes for olie eller Latex maling

October 5

Sådan testes for olie eller Latex maling

Har du en umærket kan maling i dit hus, og du er usikker, hvad præcis er i beholderen? Måske du ønsker at male over en mur, men ved ikke, hvilken type maling er på det. En simpel test kan fortælle dig, om du beskæftiger sig med en oliebaseret eller latex maling.

Instruktioner

Sådan testes for olie eller Latex maling

•DAB et stykke vat med denatureret alkohol. Svaber et lille område af væg i et sted, der ikke vil være mærkbar, senere som et hjørne eller bag et stykke af møbler.

•Rub en bomuld bolden på tværs af malingen et par gange og lad det tørre i et par minutter. Hvis malingen ser lidt opløst, du har at gøre med en latex maling. Hvis malingen viser ingen tegn på opløsning, er det en oliebaseret maling.

•Lad låget en dåse maling hvis du ikke ved, hvad der er i det. Sørg for det er i et godt ventileret område. Vent mindst 12 timer og tjekke om kan. Oliebaseret maling vil have et lag af olie flyder øverst, mens latex maling vil blive mere våde.

•DIP dine fingre i dåse af maling, hvis du ikke ønsker at forlade det som foreslået i trin 3, og gnid fingrene sammen. Olie baseret maling med føler glattere og tyndere end latex maling, som har en gummiagtig kvalitet til dem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com